Újszülött babát mindenki a kiirt kenőcsel furdete elsőnek a babáját?én johsons tusfurdővel szeretném, szerintetek ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 18:38
1/38 anonim válasza:
A kiírt kenőcsöt használtuk, de szerintem annál bármi jobb...
2/38 anonim válasza:
“Mindenmentes” szuperdrága naturkencével, amitől jó kis dermatitiszt kapott a baba... Nagyon divatos szidni a gyógyszertárit, de ez csak marketing. Bioderma vált be végül.
3/38 anonim válasza:
Nagyon kevés ideig használtuk azt. Mondjuk a jhonsonsnal vannak mérföldekkel jobbak, de úgyis látni fogod érzékeny e a babad bőre vagy nem.
4/38 anonim válasza:
Johnsont ne, annál kb bármi jobb. De az első pár hétben a tiszta víz elegendő.
5/38 anonim válasza:
Nekünk nem írtak kenőcsöt, úgyhogy Penaten és Sebamed terméekeket használtam.
6/38 anonim válasza:
Jonshonstól az enyém majdnem kórházba került, úgy beallergizált a bőre.
7/38 anonim válasza:
Az első három hétben sima vízzel, bőven elég volt. Utána többfélével fürdettük, a gyógyszertárival, Johnson's-szal és egyébbel is, nem volt soha baja, úgyhogy éppen ami kézre esik. Mondjuk nem pacsálok velük, azért egy baba nem lesz vastagon retkes, hogy tonnányi fürdetőket használjak.
8/38 anonim válasza:
Újszülött babának még SEMMI nem kell a fürdető vízbe. Max.pár csepp anyatej.
9/38 anonim válasza:
Melegvíz és pár csepp kókusz -vagy mandulaolaj, majd Weleda bábifürdető. Itt külfőldön nincs semmi gyógyszertári firlegfranc és a köldökcsonkot sem ápoljuk. Simán megy a baba a vízbe.
10/38 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már az anyatejet persze az anyatej arra is jó hogy azzal menjen a kocsi...
Gyógyszertárit használtam, de alig vártam, hogy lehessen váltani. Dove baby-t vettem utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!