Én a gyógyszertárival kezdtem de magamon vettem észre pár nap után, hogy nagyon szárítja a kezem, fürdetés után tiszta érdes volt már rajta a bőr, holott előtte nem volt száraz a bőröm. Így inkább váltottunk Gabira. Később Johnsonsra, bírta is egy ideig a lányom, de utána kiütéses lett, most Manna szappannal furdetem és utána Dora Naturaval kremezem, ezek nagy nehezen rendbe tették a bőrét.
2020. okt. 11. 20:14
16/38 anonim válasza:
A Johnson nem jó a kicsiknek!!
Én gyógyszertárit használtam, nem volt vele bajom.
Most 4.5 éves a kislányom, még most is felírja a doki néha, mert csak az nyugtatja le a bőrét néha.
2020. okt. 11. 20:39
17/38 anonim válasza:
Újszülött babát a tiszta vízen kívül semmivel nem kell fürdetni.
2020. okt. 11. 20:43
18/38 anonim válasza:
Én is úgy tudom, a Johnson's nem jó. Kőolajszármazékot tartalmaz, és nem mellesleg irreálisan drága is.
2020. okt. 11. 20:48
19/38 anonim válasza:
Sokan írták hogy tiszta vízzel kell csak fürdetni. Így ezt nem írom.
A gyógyszertári fürdetőben kőolaj származék van. Sajnos én két tubus elhasználása után tudtam meg.
A másik, Johnsonst elvből nem használnék mivel állatkísérleteket végeznek. Van akinek ez is szempont.
2020. okt. 11. 20:51
20/38 anonim válasza:
Johnsonnak rossz a híre. A gyógyszertári is kőolajszármazékot tartalmaz.
Én teszteket olvastam és a mindenmentes dm-es fürdető ért el dobós helyet. Mi azt használjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!