Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik azok a baba holmik amiket...

Mik azok a baba holmik amiket így utólag nem vennétek meg, mert nem volt kihasználva?

Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 11:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
9. Most nwztem, tényleg az ellenkezőjét írtuk! 😄
2020. okt. 9. 12:27
 12/27 anonim ***** válasza:
Babakocsi - de mi falun lakunk.
2020. okt. 9. 12:27
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Ur isten #2es, ugy olvastam eloszor hogy ket kislany helyett egy is eleg lett volna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2020. okt. 9. 12:54
 14/27 anonim ***** válasza:
64%

Van egy csomó minden, amit csak párszor használtunk, de akkor nagyon jó, hogy volt. Pl adamo hinta, pólya ezek akkor jók, ha kölcsönbe tudod őket esetleg kérni, vagy használtan jó áron beszerezni. Mert az adamot pl masszívan 2-3 hónapig napi szinten használtuk, de ez nem biztos, hogy megéri azt a 20-30 ezret. Mi amúgy kölcsön kaptuk, így nyilván jó. Pólyát csak a dedik használtak, hogy stabilan tudjak fogni amíg újszülött volt. Ezt ajándékba kaptuk, szóval szinten nem fajt a pénztárcánknak, de ki lehet váltani egyszerű pokroccal is.

Ami viszont teljesen és totálisan felesleges volt, az a cumisuveg melegítő. Itthon nyilván mikro, meg kb már bárhol van mikro akárhová megy az ember, de amúgy a fiam megitta szobahőmérsékleten is a tapszert, ha épp arról volt szó. A babakaját meg nem hajlandó melegem enni csak hidegen. De amúgy nagyon max utazáshoz tudom elképzelni, hogy jó legyen. (Ugyanitt chicco sohasem használt szivargyujtorol is üzemeltethető cumisuveg melegítő eladó 😃)

Illetve a kendő. Szerencsére azt is kölcsönbe kaptuk de nekem nagyon nem jött be ez a hurci dolog.

Mas nagyon nem jut eszembe.

2020. okt. 9. 13:02
 15/27 anonim ***** válasza:
73%

Ami nekünk nem vált be:

- hálózsák,

- cumisüveg melegítő,

- Adamo-hinta (ajándékba kaptuk, de utálta. Még adok egy esélyt neki, a még pocakban lévő babával, de nem sok reményt fűzök hozzá.

- Bimbővédő, hasleszorító. A kórházi listán rajta volt, de felesleges volt.

A többinek, szerencsére hasznát vettük mindennek, amiket megvettem.

2020. okt. 9. 13:02
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

13

Orvos: -kettő lett maradhat?

Anyuka: - NEM!!!! Egy is elég nekem 😃😃😃😃🤷🏼‍♀️

2020. okt. 9. 13:05
 17/27 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy szerintem is minden babánál más. Nalunk babafeszket nem szerette, izzadt benne és hamar kinotte, aztán meg már forgott is volna. A hinta se érdekelte, a szimpla ülős pihenoszeket viszont szerette.
2020. okt. 9. 13:13
 18/27 anonim ***** válasza:
64%

Babakocsi, utazóágy, járóka, játszószőnyeg, pihenőszék, csilivili etetőszék, szívből utáltuk mindketten. Többet takarítottam mint bármi mást az életben 😅 mi is antilopra cseréltük.

Kis polók, kis nadrágok újszülött (illetve kicsit nagyobb) méretben. A kombi kiságy is felesleges volt nekünk.

Viszont amire nagyon sajnálom hogy nem költöttem az a szoptatási tanácsadó, gondunk volt de azt hittem megoldom. Mire igazán észbe kaptam akkor már nem is volt értelme felkeresni

2020. okt. 9. 13:21
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Felesleges volt nekünk elég sok minden. De nekem nagyon érzékeny,hasfájós,folyamatos testközelséget igénylő volt a fiam kb fél éves koráig.

Ebből kifolyólag a kiságy légzésfigyelővel is feleslegesnek mondható,mert pár nap után mellém került és azóta sem tudtam vissza szoktatni. Most egy éves. Így a több szett babaágynemű,lepedő,rácsvédő is az. Kiságyra szerelhető projektoros altató dalos,forgó ketyere.

56-os ruhák. Egyik sem volt jó rá. 4330g 60 cm volt a születési súlya.

Babafészek. Kb kétszer volt benne.

Pihenőszék. Ordított benne.

Pólya.

Adamo hinta. Nem szerette.

Halózsák.

Cumi,cumisüveg

Sterilizáló

Az összes hasfájás elleni csepp

Ami nem volt kérdés de azért leírom mert nekem nagyon hasznos volt.

Karikás hordozó kendő később félcsatos csengelino hordozó

Invravörös lázmérő

Mellszívó

2020. okt. 9. 14:02
 20/27 anonim ***** válasza:
20%
Járássegítő. Abszolút nem használta,nem érdekelte, viszont a babykomp nagyon hasznos volt.
2020. okt. 9. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!