Mik azok a baba holmik amiket így utólag nem vennétek meg, mert nem volt kihasználva?
Rugalmas kendő, baby tai. Csak a karikás és a csatos vált be.
SNS szoptanít. Borzasztó érzés volt használni.
Kenguru: akkor még nem tudtam, hogy káros
Sterilizáló zsák
Kézi mellszívó (egyszer használtam a kórházban)
Szoptatós párna
A legtöbb dolgot szerencsére kölcsön kaptuk.
Ami nekem nem kellett: pelenkázó, a legtöbb anyukának nyilván kell, de én a kanapén pelenkázok.
Ami nem tetszett neki: járóka, hordozokendö, csatos hordozó, pihenöszék.
Ami tetszett: babafészek, játszószönyeg.
Vettem egyszer egy nagyon szuper etetöszéket, használtan volt 20 ezer, na azt utáltuk, lecseréltem antilop etetöszékre az ikeában, 4 ezer ft.
Felesleges:
Mózes kosár
Kád párna (könnyebben tartani a babát fürdés közben)
Karikás kendő
Mei tai
Has lekötő
Légzésfigyelő
Kisméretű babaruha
Amit hamarabb kellett volna használni, megvenni:
Rugalmas kendő
Csatos hordozó
Pihenőszék
Egyébként ez nagyon egyéni, van akinek pl a hordozás nem jön be, én csodacsatosnak hívom, mert az mentette meg a józan eszemet, amikor csak rajtam aludt a babám.
A pihenőszék meg egy álom, ha pl főzni kell vagy mosni, takarítani. Simán elvan benne hosszabban is, azzal játszik hogy rugóztatja magát, meg a kezébe adott játékot tanulmányozza. Bohóckodok, énekelek neki közben, ő meg nevetgél.
Ezért nem lehet erre válaszolni, minden baba mást szeret, én írtam a 7. választ, a 8-as babája pont azt szereti, amit az enyém nem.
A kádról eszembe jutott, hogy másfél éves koráig ragaszkodott az ok baby onda babakádhoz, ami tartja a hátát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!