Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utólag mit csinálnátok másképp...

Utólag mit csinálnátok másképp az újszülött babátokkal?

Figyelt kérdés
Mi az, amit utólag, úgy gondoljátok, másképp jobb lett volna? Nyilván idővel tapasztaltabbá válunk, és ha visszamehetnénk az időbe, jobban csinálnánk ezt-azt. Nektek van ilyen? Amit másképp csinálnátok majd a másodikkal?
2020. jún. 18. 17:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem szoptatnám.
2020. jún. 18. 17:47
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Semmit sem csináltam máshogy a kicsikkel, mint az elsővel.
2020. jún. 18. 17:56
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Mindent
2020. jún. 18. 18:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Letojnám, hogy piszkáltak a kórházban és bunkók voltak, mert akkor talán sikerült volna több tejet termelnem, hogy nem stresszelek közben. De ez most már így van és kész.

2. Még mindig probléma: görcsösen próbálom addig utolérni a háztartást, amíg alszik a baba, nemhogy inkább hagynám a fenébe és lefeküdnék én is többet pihenni. De valahogy zavar, hogy nincs rend. Tudom, hogy később bánni fogom...

3. Nem zabálnék össze-vissza és ez a terhességem alatti időre is érvényes. Most jelenleg dolgozom le a feleszedett tonnáimat.

4. Nem hagynám, hogy beleszóljanak a dolgokba illetéktelenek, és nem hagynám, hogy a leselejtezett ütött kopott játékaikat halomra idehordják. De mivel anno engedtem nekik, már nehezen fékezhetőek sajnos.

2020. jún. 18. 18:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedném, hogy a kórházban elvigyék éjjelre. jobban utánanéznék, hogyan kell helyesen mellre tenni, nem engednêm hogy bimbóvédőt erőltessenek rám. Kb ennyi.
2020. jún. 18. 18:20
 6/16 anonim ***** válasza:
15%
Nem tettem minden nyikkra mellre, így a picinek nem is fájt a hasa, nem üvöltötte át az első négy hónapot.
2020. jún. 18. 18:26
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

2 gyerekem van. A másodikkal sokkal türelmesebb voltam. Semmi másra nincs szüksége egy kisbabának csak babusgatásra.

Rájöttem, hogy egy percig sem sír, ha megölelem, kantárba hordom vagy hogyismondják azt a testrekötözős kendőt amiben babát lehet hurcibálni.

Csak valahogy idegen volt nekem ez a nullahuszonnégybeli szoros együttlét.

2020. jún. 18. 18:26
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Aludnék akkor amikor ő és nem állandóan a gyakori kérdéseket bújnám az újszülött témákban. Több segítséget kérnék,nem szégyelleném. Többet próbálnám meg lerakni ide oda,nem nyikkre felkapni. Lehet mostanra jobban ellenne. Nem venném meg hasfájásra az összes vackot ami létezik,mert úgyis csak az idő oldja meg.
2020. jún. 18. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Mindent.:) Rengeteg butaságot olvastam össze a neten, hogy hogyan kell jól csinálni amik befolyásoltak valamerre.Úgyhogy második gyereknél előbb kezdenék az ösztöneimre hagyatkozni, mert eddig még azok adták a legjobb megoldásokat:D
2020. jún. 18. 18:54
 10/16 A kérdező kommentje:
Akik azt írták, hogy mindent, kicsit kifejtenétek bővebben? Vagy mondanátok konkrét példákat?
2020. jún. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!