Más is kicsit csalódott hogy a baja szemszine nem kék?
Figyelt kérdés
Tudom, izlesek és pofonok. Másnak a barna szép. Na meg ez legyen a legnagyobb probléma. De azért kicsit csalódott a lelkem. Annyira szerettem volna ha a kisfiam apa gyönyörű viritó, tengerek szemét örökli. Apa családjában mindenkinek ilyen a szeme, a mi családunkban meg mindenkinek barna.. És hat a fiam nagyon rám hasonlít. Csak apa arcvonasaival. Minden más, inkább en vagyok..2020. szept. 24. 17:43
41/45 anonim válasza:
Vajon kiket bánt a kisfiam szemszíme? :D
42/45 anonim válasza:
Majd a kovetkezo ;)) nekem egy hyonyoru ozike barna szemum van es szuletett egy egszinkek szemu is. Gyonyoru mindketto
43/45 A kérdező kommentje:
Talán... 😘
2020. szept. 25. 13:26
44/45 anonim válasza:
Azért látod ennyire szépnek a kék szemet, mert neked barna van?
45/45 anonim válasza:
"-...ja és papi kék szemet akar.
-Papi más szín nem lenne jó?
-Vagy kék, vagy semmilyen!"
:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!