Szürkés-kékes szìnű szeme van a babámnak. Most múlt 8hónapos. Normális, hogy ilyen a szemszíne? Ilyen. Marad?
Figyelt kérdés
2019. nov. 20. 22:51
2/11 anonim válasza:
Kb. 2 éves koráig változhat a szem színe.
3/11 anonim válasza:
Szerintem màr nem fog sokat vàltozni.Hallottam viszont hogy akàr 3 èves korukig is vàltozhat de szerintem ha sötet akarna lenni akkor màr bebarnult volna.Az enyèm most lesz 4 hònapos ès neki is kèk.Nemtudom így marad e mert az apjàe barna az enyèm kèk..lutri
4/11 anonim válasza:
Mindkét gyerekünk kékes szemmel született, aztán ilyen lett mint a babának a képen végül fokozatosan barna lett mindkettőé. Nekem barna, páromé kék.
5/11 anonim válasza:
Maradhat simán ilyen is, nálunk a gyerek apjáé ilyen, az enyém barna, reméltem, hogy a lányunké is ilyen színű lesz, de már inkább barnába hajlik.
6/11 anonim válasza:
Amúgy nagyon szép szemei vannak a babádnak, nekem tetszik ez az árnyalat.
7/11 anonim válasza:
Az én lányomé is ilyen volt másfél éves koráig. Most 2 éves, fokozatosan kezdett el bebarnulni, már csak nagyon kevés kékes árnyalat van benne, inkább barna, mint kék.
Az enyém barna, apjáe kék, reméltem, chogy neki is kék marad.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor még változni fog,köszi a válaszokat 🙂
2019. nov. 21. 07:38
9/11 anonim válasza:
Nekem kb 8 éves koromban változott zöldre a szemem. A fiamnak most zöldesedik, 6 éves. Úgyhogy bármi megeshet.
10/11 anonim válasza:
2 éves elmúltam, amikor az ilyen seszínű szemem sötétedni kezdett. Érdekes, középen zöldes, kívül barnás árnyalatban állapodott meg végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!