Nagyon nyűgös pár napja a babám. Nehéz elaltatni, csak sír sokat. Eddig meg volt, hogy mikor aludt.5hónapos múlt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Ma is sokat fent volt az első alvás után,nem tudtam elaltatni,csak sírt.Fogzás jeleit nem látom.Nagyon rossz,hogy meg se tudom vigasztalni és,hogy nem tudom mi lehet a baja.Front is van talán az lehet.2019. okt. 16. 19:58
1/6 A kérdező kommentje:
Anyatejes és még nem kapott mást.
2019. okt. 16. 19:58
2/6 anonim válasza:
Azert lehet a fogacskaja szerintem, frontok is jönnek mennek, telihold is volt, sok sok mindentol lehet, nalunk is tobb volt a sirdogalos mostanaban. Szerintem par nap es elmulik. Kitadtas. ☺️
3/6 anonim válasza:
Simán lehet a foga, nálunk mar jo 2-3 hete megy a szenvedés es még csak most látszik a fehér csík az inyen, eddig semmi nem latszodott.
Szinten 5 hónapos
4/6 A kérdező kommentje:
Azta,akkor lehet nálunk is a fog lesz.
2019. okt. 16. 22:09
5/6 A kérdező kommentje:
Nyálazni nem nyálzik,attól még lehet a foga?
2019. okt. 16. 22:10
6/6 anonim válasza:
Mi is 5hónaposak vagyunk,nálunk is a fogacskája lesz,frontokat is megérzi a kisfiam.Nálunk se folyamatosan folyik a nyála,ha mentek majd az orvosotokhoz,kérd meg és megnézi a babád inyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!