Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is kicsit csalódott hogy...

Más is kicsit csalódott hogy a baja szemszine nem kék?

Figyelt kérdés
Tudom, izlesek és pofonok. Másnak a barna szép. Na meg ez legyen a legnagyobb probléma. De azért kicsit csalódott a lelkem. Annyira szerettem volna ha a kisfiam apa gyönyörű viritó, tengerek szemét örökli. Apa családjában mindenkinek ilyen a szeme, a mi családunkban meg mindenkinek barna.. És hat a fiam nagyon rám hasonlít. Csak apa arcvonasaival. Minden más, inkább en vagyok..

2020. szept. 24. 17:43
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Egyszerűen apának annyira gyönyörű szeme van. Kb mint Terence hillnek. Es örültem volna ha a picie is olyan lett volna. Se több se kevesebb....
2020. szept. 24. 18:22
 22/45 anonim ***** válasza:
77%
Azért vitatkozik, mert rajtad vezeti le névtelenül a stresszt, ne foglalkozz vele. Én sok tekintetben temettem ezt az oldalt, mert arc és név nélkül cseszegetnek tök normális embereket, mert épp olyanjuk van. Semmi rosszat nem tettél.
2020. szept. 24. 18:24
 23/45 anonim ***** válasza:
86%
Hogy a kérdésre válaszoljak, igen, rengetegen. Én is észrevettem, hogy amúgy is van az embereknek kék szem mániájuk. Aztán rengeteg barna szemű anyukát láttam én ezzel a reménységgel, hogy maradjon a gyereke szeme kék! Szóval nem vagy egyedül. Mindenesetre én is értetlenül állok ez előtt a kék szem fixáció előtt. Egyáltalán nem ettől függ, hogy szép e egy szempár. Marha ritka a szép kék szem, a legtöbb ilyen vizenyős szürkébe hajló... én még olyan kommentet is olvastam, hogy az igazi nőknek kék a szemük! Na mondom akkor elbújhatok a pitsába a zöld szemeimmel. Az én családomban főleg kékek dominálnak, de nem bánnám, ha inkább barna szemű babám születne.
2020. szept. 24. 18:27
 24/45 anonim ***** válasza:
85%
Apukámnak gyönyörű kék szeme volt, anyukámnak barna a szeme. Mindegyik tesómnak inkább zöldes a szeme...nekem fényre változó 😂😂😂...néha zöld...néha barna. A férjemnek szürkéskék a szeme. Nem tudom mi fog belőle kisülni, de mindig mondom neki, hogy örülnék ha a lányunk az ő szemét örökölné, mert akkor hasonló lenne, mint drága apukámé volt.
2020. szept. 24. 18:29
 25/45 A kérdező kommentje:

[link]

Ez itt az apuka szeme. De előben sokkal szebb. Örülök hogy néhányan megertik hogy nem ez a legnagyobb problémám, csak néha eszembe jut. És tényleg a többi 10000 ilyen kerdesnel is olvasható hogy az anyukák 99.9 % reméli hogy a babának kék marad vagy lesz a szeme... Érdekes őket ennyire nem oltja senki. Kár hogy ez az oldal ennyire anonim... Mindenki itt tölti le a feszkot

2020. szept. 24. 18:32
 26/45 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk mindenkinek az én családomban gyönyörű kék szeme van, az anyukámnak a legkékebb. Elég idős, és sajna lesz olyan, hogy már nem lesz velünk. Én örülök, hogy a fiam örökölte az anyai rokonságom szemszínét. Ha majd én is öreg leszek és belenézek a fiam szemébe, eszembe jut majd mindig anyukám is.
2020. szept. 24. 18:34
 27/45 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, a hideg ráz ettől a színtől. Mennyivel szebb már egy meleg barna tekintet.
2020. szept. 24. 18:42
 28/45 anonim ***** válasza:
55%
Mi pont a barnáért "drukkolunk" most. Fiam 4 éves, az én (és apukám) kék szememet örökölte. 3 hónapos a lányom, és a férjem reménykedik, hogy bebarnul neki, mondván legalább az egyik gyereke örökölje már tőle a szemszínt. 😀 Nem merem kijelenteni, de talán összejön, mert már most sötétebb a szeme, mint a bátyjáé valaha is volt, de még mindig inkább kékes, mint barnás. Nekem mondjuk teljesen mindegy. 🙂
2020. szept. 24. 18:46
 29/45 anonim ***** válasza:
82%

"Kék és sötétbarna szemű szülőknél a barna a domináns,azért nem lett kék a gyerek szeme."

Nem, az hogy a sötét a domináns, nem azt jelenti, hogy mindig sötét színű szem lesz ilyen esetben. Két barna szemű embernek is lehet kék szemű gyereke.

2020. szept. 24. 18:48
 30/45 anonim ***** válasza:
74%

Az én férjemnek is hasonló a szemszíne, és én is reménykedtem benne, hogy a kislányunk tőle örökli. Főleg, hogy a férjemnek nemhogy kék a szeme, de göndör és szőke a haja is, na az meg aztán pláne egy tuti kombó lenne a lányomnál :D Még csak 8 hetes, de egyelőre úgy néz ki, hogy a szeme az be fog barnulni, nagyon fényviszonyoktól függ, hogy kéknek látjuk-e, de már most sötétebb, mint az apjáé. A szőke göndör hajban viszont még reménykedek :D

Amúgy apukámnak is nagyon világos kék szeme és hozzá fekete göndör haja volt. Azt se bánnám, ha ezt a kombót örökölné valamelyik gyerekem majd. Én sajnos nem kaptam ilyen jó színeket, még csak göndör se vagyok, de persze annyi baj legyen.

Aki elvesztette a babáját, őszinte részvétem, el se tudom képzelni ezt a fájdalmat. Viszont azon "versenyezni", hogy kinek rosszabb vagy kinek nagyobbak a problémái teljességgel értelmetlen és nettó butaság. Mindenkinek a saját baja a legfontosabb és a legnagyobb probléma, akármilyen kis banális apróságról is legyen szó. De itt még ráadásul a kérdező nem is konkrétan problémát lát a dologban, csak simán egy elképzelt vágya nem valósult meg. Kb mint mikor a péknél kinéztél egy konkrét perecet magadnak, de pont azt vitte el az előtted álló vásárló, legalábbis a kérdésből nekem úgy tűnik, hogy nagyjából ilyen horderejű a probléma a kérdező számára. Nekem legalábbis ilyen horderejű a saját lányom pigmentációja.

2020. szept. 24. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!