Más is kicsit csalódott hogy a baja szemszine nem kék?
Ez itt az apuka szeme. De előben sokkal szebb. Örülök hogy néhányan megertik hogy nem ez a legnagyobb problémám, csak néha eszembe jut. És tényleg a többi 10000 ilyen kerdesnel is olvasható hogy az anyukák 99.9 % reméli hogy a babának kék marad vagy lesz a szeme... Érdekes őket ennyire nem oltja senki. Kár hogy ez az oldal ennyire anonim... Mindenki itt tölti le a feszkot
"Kék és sötétbarna szemű szülőknél a barna a domináns,azért nem lett kék a gyerek szeme."
Nem, az hogy a sötét a domináns, nem azt jelenti, hogy mindig sötét színű szem lesz ilyen esetben. Két barna szemű embernek is lehet kék szemű gyereke.
Az én férjemnek is hasonló a szemszíne, és én is reménykedtem benne, hogy a kislányunk tőle örökli. Főleg, hogy a férjemnek nemhogy kék a szeme, de göndör és szőke a haja is, na az meg aztán pláne egy tuti kombó lenne a lányomnál :D Még csak 8 hetes, de egyelőre úgy néz ki, hogy a szeme az be fog barnulni, nagyon fényviszonyoktól függ, hogy kéknek látjuk-e, de már most sötétebb, mint az apjáé. A szőke göndör hajban viszont még reménykedek :D
Amúgy apukámnak is nagyon világos kék szeme és hozzá fekete göndör haja volt. Azt se bánnám, ha ezt a kombót örökölné valamelyik gyerekem majd. Én sajnos nem kaptam ilyen jó színeket, még csak göndör se vagyok, de persze annyi baj legyen.
Aki elvesztette a babáját, őszinte részvétem, el se tudom képzelni ezt a fájdalmat. Viszont azon "versenyezni", hogy kinek rosszabb vagy kinek nagyobbak a problémái teljességgel értelmetlen és nettó butaság. Mindenkinek a saját baja a legfontosabb és a legnagyobb probléma, akármilyen kis banális apróságról is legyen szó. De itt még ráadásul a kérdező nem is konkrétan problémát lát a dologban, csak simán egy elképzelt vágya nem valósult meg. Kb mint mikor a péknél kinéztél egy konkrét perecet magadnak, de pont azt vitte el az előtted álló vásárló, legalábbis a kérdésből nekem úgy tűnik, hogy nagyjából ilyen horderejű a probléma a kérdező számára. Nekem legalábbis ilyen horderejű a saját lányom pigmentációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!