Más is kicsit csalódott hogy a baja szemszine nem kék?
Én alapból nem értem ezt a kékszem mániát. Nem attól lesz szép valakinek a szeme, mert x színű, hanem a formájától, arctól összességében.
Szerintem azért nem kaptál együttérzést, mert tök ostobaság ilyenen kiakadni. Van egy egészséges gyereked, komolyan, tedd össze a két kezed és inkább azon sopánkodj, hogy betegséget ne örököljön, meg mindenféle hajlamot.
Kérdező, én vagyok a "rosszindulatú"
Csak kiakaszt hogy nekünk sokunknak az se adatott meg hogy élve a karunkba tarthassuk a gyerekünket te meg azon problémázol hogy jajj nem kék a szeme... hidd el, ha vesztettél volna már el gyereket eszedbe se jutna ilyen. Én mindenem odaadnám ha élne a kicsim, és tennék magasról arra milyen a szeme, a haja vagy a bőre.
Kérdezö, én megértelek, értem, mit is kérdezel!
Négy gyerekem van, és mivel édesapámnak is nagyon intenzív kék szeme volt (már nem él sajnos), és mindkét testvérem töle örökölte a szemszinét, én nem, a páromnak is ugyanolyan kék, mint édesapámé, reméltem, hogy valamelyik gyereké szintén ilyen lesz.
Egyiknek sem lett kifejezetten kék szeme, egyiknek zöld, egynek sötétbarna, kettönek meg szürke a szemszine, mindegyik gyönyörü szín, de azért valahol sajnálom, hogy az a kék nem jött egyiknél sem elö.
Anyám kék, apám barna szemű. Négyen vagyunk testvérek, mindannyian barna szeműek.
Anyám ilyen vicceskedve szokta mondogatni hogy nem igaz hogy négyből egyszer se sikerült kék szemű 😂
Apám öccse szintén barna szemű, és a zöld szemű feleségével 2 kékszemű fiuk van.
Barátnőm szőke és zöld szemű, a férje sötétbarna hajú és szemű. A kislányuk szőke és kék szemű.
Elhiszem basszus, és hidd el nagyon sajnálom. És nézd már meg hogy hány ilyen kérdés van!! Legalább 5000. Mert minden várandós nő elgondolkozik ezen hogy vajon milyen lesz a baba. Elkepzeljuk valamilyennek... Akkor most mindenhova oda írod hogy nem mindegy hogy milyen lesz a szeme? Örülj hogy el! Érted mit akarok mondani? Nekem pl 5 éve meghalt az akkori párom. Nagyon nehezen tettem magam túl rajta. Még na is sokszor gondolok rá. Na mondjuk most a párkapcsolati témában valaki kérdez vmit a barátjával kapcsolatban, én meg majd oda írom: nem mindegy neked hogy milyen? Örülj neki hogy nem agydaganatos és nem kell etetned, mosdatnod és vegignezned ahogy meghal.
A kérdésem csak egy egyszerű hülye kérdés volt, mint amennyi kb 5000 van itt minden nap.
Nem tudom miért kell egyből vitatkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!