Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is kicsit csalódott hogy...

Más is kicsit csalódott hogy a baja szemszine nem kék?

Figyelt kérdés
Tudom, izlesek és pofonok. Másnak a barna szép. Na meg ez legyen a legnagyobb probléma. De azért kicsit csalódott a lelkem. Annyira szerettem volna ha a kisfiam apa gyönyörű viritó, tengerek szemét örökli. Apa családjában mindenkinek ilyen a szeme, a mi családunkban meg mindenkinek barna.. És hat a fiam nagyon rám hasonlít. Csak apa arcvonasaival. Minden más, inkább en vagyok..

2020. szept. 24. 17:43
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
71%

Én alapból nem értem ezt a kékszem mániát. Nem attól lesz szép valakinek a szeme, mert x színű, hanem a formájától, arctól összességében.

Szerintem azért nem kaptál együttérzést, mert tök ostobaság ilyenen kiakadni. Van egy egészséges gyereked, komolyan, tedd össze a két kezed és inkább azon sopánkodj, hogy betegséget ne örököljön, meg mindenféle hajlamot.

2020. szept. 24. 18:12
 12/45 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is volt pic-en betegséggel a fiam, mégse döfök egyet másba. Én is kicsit csalódott lettem volna, ha nem viszi tovább a családunk vonásait, de azért nem tragédia.
2020. szept. 24. 18:12
 13/45 A kérdező kommentje:
Nem akartam ki.... Egy egyszerű kérdés volt, mint ahogy a többi 10000000 bugyuta kérdés ebben a kategóriában. Remélem mindenkit így le.. asztok, és ettől jobban alszotok. Förtelmes....
2020. szept. 24. 18:14
 14/45 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, én vagyok a "rosszindulatú"

Csak kiakaszt hogy nekünk sokunknak az se adatott meg hogy élve a karunkba tarthassuk a gyerekünket te meg azon problémázol hogy jajj nem kék a szeme... hidd el, ha vesztettél volna már el gyereket eszedbe se jutna ilyen. Én mindenem odaadnám ha élne a kicsim, és tennék magasról arra milyen a szeme, a haja vagy a bőre.

15/45 A kérdező kommentje:
* akadtam
 16/45 anonim ***** válasza:
75%

Kérdezö, én megértelek, értem, mit is kérdezel!

Négy gyerekem van, és mivel édesapámnak is nagyon intenzív kék szeme volt (már nem él sajnos), és mindkét testvérem töle örökölte a szemszinét, én nem, a páromnak is ugyanolyan kék, mint édesapámé, reméltem, hogy valamelyik gyereké szintén ilyen lesz.

Egyiknek sem lett kifejezetten kék szeme, egyiknek zöld, egynek sötétbarna, kettönek meg szürke a szemszine, mindegyik gyönyörü szín, de azért valahol sajnálom, hogy az a kék nem jött egyiknél sem elö.

2020. szept. 24. 18:15
 17/45 anonim ***** válasza:
59%
Kék és sötétbarna szemű szülőknél a barna a domináns,azért nem lett kék a gyerek szeme.
2020. szept. 24. 18:16
 18/45 anonim ***** válasza:
75%

Anyám kék, apám barna szemű. Négyen vagyunk testvérek, mindannyian barna szeműek.

Anyám ilyen vicceskedve szokta mondogatni hogy nem igaz hogy négyből egyszer se sikerült kék szemű 😂

Apám öccse szintén barna szemű, és a zöld szemű feleségével 2 kékszemű fiuk van.

Barátnőm szőke és zöld szemű, a férje sötétbarna hajú és szemű. A kislányuk szőke és kék szemű.

2020. szept. 24. 18:20
 19/45 anonim ***** válasza:
87%
Nekem barna szemem van, a párom imádja. Azt szerette volna ha a gyermekünknek is az. Az lett, de ő is picit csalòdott volna ha kék. :) Meg én is..
 20/45 A kérdező kommentje:

Elhiszem basszus, és hidd el nagyon sajnálom. És nézd már meg hogy hány ilyen kérdés van!! Legalább 5000. Mert minden várandós nő elgondolkozik ezen hogy vajon milyen lesz a baba. Elkepzeljuk valamilyennek... Akkor most mindenhova oda írod hogy nem mindegy hogy milyen lesz a szeme? Örülj hogy el! Érted mit akarok mondani? Nekem pl 5 éve meghalt az akkori párom. Nagyon nehezen tettem magam túl rajta. Még na is sokszor gondolok rá. Na mondjuk most a párkapcsolati témában valaki kérdez vmit a barátjával kapcsolatban, én meg majd oda írom: nem mindegy neked hogy milyen? Örülj neki hogy nem agydaganatos és nem kell etetned, mosdatnod és vegignezned ahogy meghal.

A kérdésem csak egy egyszerű hülye kérdés volt, mint amennyi kb 5000 van itt minden nap.

Nem tudom miért kell egyből vitatkozni...

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!