Mivel lehet kiszedni a kis ruhákból a gyümölcsfoltokat?
Figyelt kérdés
A héten kezdtünk el almát enni,és nem számitottam rá hogy a foltok nem jönnek ki.Van valami praktika amivel szépen kijön?Összekentünk egy szép kis ruhát is,azt sajnálnám nagyon ha igy maradna.2010. aug. 7. 11:05
1/8 anonim válasza:
Szórj rá Vanish-oxi port. Készülj fel rá, hogy lesznek foltok még, amik soha nem jönnek ki.
:D
2/8 anonim válasza:
Én nemrég vettem Ariel folteltávolító sprayt,mert elegem lett,hogy állandóan áznak a kisruhák,a foltok mégsem jönnek ki.
Ezzel befújom a foltot,hagyom állni,utána kiöblítem. Eddig még minden kijött. Ha megszárad dobom a szennyesbe mosásra.
3/8 anonim válasza:
ha nem akarsz vegyszerezni: Brendonban kapható Domal mosószer, kézzel szoktam kimosni
4/8 anonim válasza:
Állítólag a trisó is jó folteltávolító, nekem a vanish jött be.
5/8 anonim válasza:
Én én JAR mosogatót teszek a foltokra és úgy teszem a gépbe, eddig mindent kivett kivéve a kakaó foltot, de szerencsére az fehér ruhán volt úgyhogy azt tudtam hipózni.
6/8 anonim válasza:
Nekem ez a tuti, és nem marad folt, akármilyen régi is:
3 kanál Vanish egy fél vödörnyi melegvízbe feloldva, majd egy egész éjszakán keresztül áztatom benne a ruhákat, néha megdörzsölöm őket és belenyomogatom a vízbe, mert feljönnek a tetejére. Garantáltan eltűnik minden folt.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kipróbálom az ötleteket!
2010. aug. 7. 12:20
8/8 anonim válasza:
Simán kimosom és utána a foltot napon szárítom, totál eltűnik, de ez csak nyáron jó! Még a fehér textílpelenkából ísz "kiszedi"! De ha megszáradt ne hagyd tovább a napon, mert a színét is fakítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!