Anyukák! 2 hetes babának anyatej mellett milyen teát
lehet adni szomjúság ellen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 10:49
1/8 anonim válasza:
Tea teljesen felesleges ilyen picinek szomjoltásra. Esetleg, ha hasfájós, adhatsz neki Mecsek baby teát, van, akinek bejön. (Nekünk nem használt.) Ha nagyon szeretnéd, nagy melegben pár korty forralt-lehűtött víz vagy babavíz jól eshet neki, de sokak szerint arra sincs szükség. Viszont akkor többször kell szoptatni.
2010. aug. 7. 10:53
2/8 anonim válasza:
Az anyatej tökéletesen oltja a baba szomját, nincs szüksége teára.
2010. aug. 7. 10:54
3/8 anonim válasza:
Folyadékkal táplált babának nincs szüksége folyadékpótlásra.
Az anyatej nem tejföl sűrűségű koncentrátum, hanem hígabb a tehéntejnél is. A 2 hetes baba gyomra meg nagyon pici, az értékes helyet ne az értéktelen tea foglalja a gyomrában.
2010. aug. 7. 10:56
4/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!Elég az anyatej!Csak lehet többször fogja kérni!Gyakrabban tedd cicire,ha úgy érzed,hogy szomjas!Az én lányom 6 hetes és a nagy melegben próbáltam neki Jana baby vizet adni,de nem kérte!így csak többet mellre tettem és kész!
2010. aug. 7. 10:57
5/8 anonim válasza:
Az anyatej eleve oltja a szomját is. A szopi kezdése után először ürülő tej, hígabb, ez oltja a baba szomját. képzeld el, hogy a születésekor a babád gyomra cseresznye méretű, bár nagyon tágulékony. Kár elvenni ebben a kicsi gyomorban a helyet az értékes anyatejtől bármiféle + folyadékkal. Ha a baba igényei szerint szoptatsz,nem kell neki más.
2010. aug. 7. 11:00
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Nem sírós a bébi, de mostanában sokat sír, csak a cicin nyugszik meg, ezért gondoltam, hogy szomjas lehet.
Hasfájás ellen pedig infacolt adok neki. Szóval nem tudom mi lehet :(
2010. aug. 7. 11:04
7/8 anonim válasza:
Ő még nagyon kicsi, amikor csak igényli nyugodtan adj neki cicit, ha kell akár óránként is. Ezen kívül más folyadékra nincs szüksége. Sokszor lehet nem is az éhség miatt sír , csak a te közelségedre vágyik. Ölelgesd , szeretgesd sokat mert gyorsan eljön az az idő amikor már inkább a világ fogja érdekelni és már nem lehet annyit ölelgetni, használd ki még ezt az időt.vnő
2010. aug. 7. 11:54
8/8 anonim válasza:
Kislányom épp egy éve született. Utána iszonyatos melegek voltak. Csak szopizozz. Ha szomjas, szerintem tedd többször cicire.
Ha pedig ennek ellenére többet sír, mint eddig, kérdezz rá a védőnőnél, hátha valami másról van szó. Max. megnézi a gyerekorvos is. De szerintem első körben nyugodtan próbáld a gyakoribb cicizést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!