Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van csörgőhengeretek? Ha igen...

Van csörgőhengeretek? Ha igen mióta használjátok, és mit tudott a babátok, amikor elkezdtétek használni? Megéri?

Figyelt kérdés

Pl. ilyen [link]

Babám nemsokára 8 hós lesz. Tud kúszni és mászni, de még csak most kezdett, így még kicsit ügyetlen.

2010. aug. 6. 22:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk pont ez a zenélős chiccos van, amit belinkeltél. Én mozgásfejlődésben nem vettem észre, hogy hasznos lenne, legalábbi snálunk nem vált be. Viszont szerette zenéltetni, gyorsan megtanulta hol kell megnyomni, hogy szóljon. Mivel könnyű felemelni állandóan ide-oda dobálta, és tetszett neki, hogy csörög. A benne lévő golyókat meg ki akarta mindig szedni belőle. Sokat használtuk kukucsolós játéknak is, mivel két helyen lehet bekukkantani a golyókhoz. Mostmár 13 hónapos, és néha sétálgat vele, viszi a kezében. Ez is egy játék a sok közül, amivel ahogy nő mindig valami mást tud csinálni. Én nem bántam meg, hogy megvettem neki.
2010. aug. 7. 14:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy látom, akinek van, azoknak tetszik. Azt hiszem én is beruházok egyre, most a chicco akciós egy helyen. Majd megírom, hogy tetszett a bébinek. Egyébként mekkorák voltak a picikéitek, amikor elkezdték "használni"?
2010. aug. 7. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:
7 hó,de előbb is,később is érdemes venni.
2010. aug. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!