Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van csörgőhengeretek? Ha igen...

Van csörgőhengeretek? Ha igen mióta használjátok, és mit tudott a babátok, amikor elkezdtétek használni? Megéri?

Figyelt kérdés

Pl. ilyen [link]

Babám nemsokára 8 hós lesz. Tud kúszni és mászni, de még csak most kezdett, így még kicsit ügyetlen.

2010. aug. 6. 22:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A linket nézve nem lehet valami hasznos. A babáknak jobb,ha egyedül tanulnak meg bármit csinálni. Nem kell őket tanítani a mnozgásra. Ezt legfeljebb maga előtt tudja tolni, az meg nem sokat ér. Ha ráül,akkor pedig csak leesik róla.

Talán,akinek van ilyen jobb választ tud adni.

2010. aug. 6. 22:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Én nem is értem, hogy ez mire lehet jó.

Egyébként nincs.

2010. aug. 6. 23:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekünk sincs... nem sok értelmét látom. A babák ilyenek nélkül is szépen fejlődnek, ha van elég helyük a mozgáshoz.
2010. aug. 6. 23:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Emiatt lenne jó, ha olyan válaszolna, akinek van ilyen...

Egyébként fejleszti az egyensúlyérzéket. Van zenélős változata is. A babát mozgásra ösztönzi. Segítheti az első lépéseket is, és később is rá lehet feküdni, így akár 2-3 éves koráig használhatja. Hát ennyi.

2010. aug. 6. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
A gyógytornászunknál láttam ilyet. Ő a Brendonban vette és nincs megelégedve vele. Amúgy azt mondta, csak azoknál a kicsiknél alkalmazza, akik nagyon el vannak maradva a mozgásfejlődésben és ez a henger élményt nyúlt nekik, miközben fejleszti őket. Ez nem azt jelenti, hogy az egészséges gyereknek nem ajánlott vagy nem fejlesztő hatású!
2010. aug. 6. 23:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat, kiegészíteném:

Nem magával az eszközzel nincs megelégedve, hanem a brendonossal, amit 5000 Ft-ért vett. Gyenge minőségű.

2010. aug. 6. 23:24
 7/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Hidd el, hogy az egyensúlyérzékük enélkül is csodálatosan tud fejlődni :)) Én ugyan nem gyógytornász, csak egy mezei pedagógus anyuka vagyok, aki már felnevelt 3 gyereket, most itt a pici. Sok mindenre mondják, hogy ennyire meg annyira fejlesztő... ma ez a sláger. De ha jól belegondolunk egy kicsi gyereknek minden dolog fejlesztő: egy darab papír, 1 üres flakon, egy ürec cérnaorsó--- Ha neked tetszik, vedd meg, aztán meglátod, a babád mit kezd vele!
2010. aug. 6. 23:26
 8/13 A kérdező kommentje:
A gyógytornász biztos ért hozzá! Én is azért érdeklődöm, hogy hasznos-e egészséges kicsiknek is. Egyébként Chicco-t néztem, az még olcsóbb is. Ilyen: [link]
2010. aug. 6. 23:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Mindenfélét felfedezünk, pl. újságokat, alufóliát, dobozokat, és neki az is igazi játék. Ezek is olyanok, mint a kutyáknak készült játékok, a gazdinak csinálják. Ebben az esetben meg a szülőknek. Mert nekem tetszik :)Egyébként én is pedagógus vagyok :)
2010. aug. 6. 23:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia:)Én is pedagógus vagyok,és nekem is tetszett nagyon ez a játék.Így aztán meg is vettem,100 Ft-osban,egy ezresért,ugyanazt mint amit az első képen mutattál,csak a fehér részek narancssárgák.Sztem ez a színkombináció még inkább figyelemfelkeltő.Majd linkelek be képet,a teszveszen is van,1800 Ft-ért.Engem nem érdekelt senki véleménye.Szintén a mozgásfejlődés ösztönzésére vettem,mert az egyik babám kis lustika volt,vastagcsontú,nehéz baba.Mondanom sem kell,hogy imádják!Ha kiteszem a szőnyegre és elgurítom előttük,repesztenek utána,ha pedig bent a járókában játszanak vele,akkor nézegetik,tapogatják,csörgetik,rázzák,rugdossák,ki akarják a golyókat szedni belőle,ami nagyon muris:))Ha a járóka oldalához van támasztva a henger,akkor megtámaszkodnak rajta.Mostanra már annyit nyúzták,hogy kilukadt,de nem vészes,apa majd megcsinálja,és még így is ha felfújom időnként,tart egy darabig.Javulást is eredményezet a mozgásfejlődésben,persze gondolom nem csak ez az egy játék.Mostanra négykézláb ringatózik a babám,és fel is állt.

Szóval én nagyon ajánlom,főleg ha Neked tetszik,vedd meg,csak ne ilyen drágán,2500 ft-ot én sem adtam volna érte!

Itt a link,a mién ilyen:

[link]

2010. aug. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!