Van csörgőhengeretek? Ha igen mióta használjátok, és mit tudott a babátok, amikor elkezdtétek használni? Megéri?
Pl. ilyen [link]
Babám nemsokára 8 hós lesz. Tud kúszni és mászni, de még csak most kezdett, így még kicsit ügyetlen.
A linket nézve nem lehet valami hasznos. A babáknak jobb,ha egyedül tanulnak meg bármit csinálni. Nem kell őket tanítani a mnozgásra. Ezt legfeljebb maga előtt tudja tolni, az meg nem sokat ér. Ha ráül,akkor pedig csak leesik róla.
Talán,akinek van ilyen jobb választ tud adni.
Én nem is értem, hogy ez mire lehet jó.
Egyébként nincs.
Emiatt lenne jó, ha olyan válaszolna, akinek van ilyen...
Egyébként fejleszti az egyensúlyérzéket. Van zenélős változata is. A babát mozgásra ösztönzi. Segítheti az első lépéseket is, és később is rá lehet feküdni, így akár 2-3 éves koráig használhatja. Hát ennyi.
Bocsánat, kiegészíteném:
Nem magával az eszközzel nincs megelégedve, hanem a brendonossal, amit 5000 Ft-ért vett. Gyenge minőségű.
Szia:)Én is pedagógus vagyok,és nekem is tetszett nagyon ez a játék.Így aztán meg is vettem,100 Ft-osban,egy ezresért,ugyanazt mint amit az első képen mutattál,csak a fehér részek narancssárgák.Sztem ez a színkombináció még inkább figyelemfelkeltő.Majd linkelek be képet,a teszveszen is van,1800 Ft-ért.Engem nem érdekelt senki véleménye.Szintén a mozgásfejlődés ösztönzésére vettem,mert az egyik babám kis lustika volt,vastagcsontú,nehéz baba.Mondanom sem kell,hogy imádják!Ha kiteszem a szőnyegre és elgurítom előttük,repesztenek utána,ha pedig bent a járókában játszanak vele,akkor nézegetik,tapogatják,csörgetik,rázzák,rugdossák,ki akarják a golyókat szedni belőle,ami nagyon muris:))Ha a járóka oldalához van támasztva a henger,akkor megtámaszkodnak rajta.Mostanra már annyit nyúzták,hogy kilukadt,de nem vészes,apa majd megcsinálja,és még így is ha felfújom időnként,tart egy darabig.Javulást is eredményezet a mozgásfejlődésben,persze gondolom nem csak ez az egy játék.Mostanra négykézláb ringatózik a babám,és fel is állt.
Szóval én nagyon ajánlom,főleg ha Neked tetszik,vedd meg,csak ne ilyen drágán,2500 ft-ot én sem adtam volna érte!
Itt a link,a mién ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!