Lehet, hogy nem elég a tejcsi a 7 hós babámnak?
Figyelt kérdés
Eddig is felkelt éjszaka egyszer, de most már 2x eszik és a reggeli is hamarabb van. Néha úgy érzem szopna még de nem sír, hogy éhes lenne. Mit tanácsoltok?2008. nov. 27. 17:23
1/3 anonim válasza:
Még csak szopik??
Akkor bizti,hogy keve´s neki.Nekem a lányom 7 hósan már szépen evett a szopi mellett.10 hónapos múlt,eszik mindent,szopik,e´s m´´egis fel kel éjjelente 4x 5x.Megszokás nála....
2/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem lehet,hogy már nem elég tápláló számára az anyatej.Az én kislányom is hét hónapos volt,amikor elkezdtem neki mást is adni az szopik mellé.
A súlya rendben van?
3/3 anonim válasza:
Mindig van elég pisis,meg kakis pelus?Jókedélyű?Lehet,hogy most érkezett el Nála fejlődési ugrás.Fél éves kor környékén van elvileg,lehet hogy nála kitolódott.Szerintem,ha nem is elég neki a tejcsi,így próbálja behozni az "adagját",hogy többször kéri a cicit.Vagy,most jött el nála az un. szeparációs szorongás,ilyenkor jobban igényli az anyucit,vagy a cicit,ami megnyugtataja.Csak az az érdekes,hogy nem sír..Érdemes lenne megnézned az nlcafe oldalát,van egy nagyon kedves szoptatási tanácsadó,aki készséggel válaszol Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!