Mit adjak enni a babámnak, ha fogyóban van a tejcsi?
Szia!
Bármit írnék, jön majd valaki aki valami más mellett kardoskodik. :) Igy megy mindanyiunkbál az első baba esetén. Kétségek és "okos" tanácsok között.:))
Szerintem minden fontos információt és segítséget megkapsz a La Leche Liga kiadványaiból.
Itt olvashatod őket:
Külön, nézd meg ezt, ami a tej mennyiségének növeléséről szól: [link]
4 hónaposan még legjobb lenne ha csak anyatejet kapna a kicsi. De a legfontosabb, hogy te megnyugodj. A pici nem fog éhen halni, nem marad vissza a fejlődésben és te vagy számára a világ legtökéletesebb anyukája - bármit is teszel. :):):) A gyakorlati dolog meg, benne vannak a füzetekben. :)
Igaza van az előttem szólónak, sok hasznos információt megtudhatsz az általa ajánlott helyről!
Amivel én még kiegészíteném: tejserkentő homeopátiás bogyó: Urtica Urens 5CH , ha jól emlékszem, 489 Ft. Napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, előtte-utána fél órával ne egyél-igyál. Arra vigyázz, hogy ha véletlenül nincs a gyógyszertárban 5ch, akkor jó lehet még a D4, de magasabb szám már nem serkenti a tejet, hanem apasztja!
Még egy szer: Ricinus Communis 5CH. Egyszerre is szedheted őket.
Ennyi jutott most hirtelen eszembe.
Homeós szerekről bővebben itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!