Ugyanazt a keresztnevet adják a gyereküknek?
Előre leszögezem, hogy nem az a bajom, hogy ugyanaz lett a nevük, mint az én gyerekemnek. Nem sajátítottam ki a nevet stb.
A sztori, hogy viszonylag különleges, ritka nevet választottunk a kislányunknak. A játszón kialakult bandából többen kérdezték, honnan jött ez a név, dicsérték és a tetszésüket fejezték ki.
Most születnek a kistesók és ketten is ugyanazt a nevet választották, ami a gyerekemé is. Az egyik mondta, hogy megtetszett neki, azért. A másik most született és akkor tudtuk meg.
A fő kérdésem, hogy amikor talizunk hogy reagáljak? Egyszerűen csak ne beszéljek a nevéről? Nem szeretném, ha azt gondolná, hogy zavar.
Arra gondoltam, hogy viccesen megjegyzem, hogy milyen szép neve van és téma lezárva.
Szerintetek?
12-es, a Mia a kedvenc nevem!
Engem az zavarna ha közeli rokonság, barátok "nyúlnák le" .a nevet, az hogy a játszótéren ki milyen nevet ad a gyerekének, nem olyan botrányos, kivéve ha mondjuk ötezer fős helységről beszélünk
Ajj, senki nem árulja el a neveket? 🤣
Amúgy le kell kak..ni 😀 Ha ennyire kreatívak, az nem téged minősít. Én nem adnám ugyanazt a nevet, legyen az ritka vagy sem. Egyébként nekünk elég kulturált a család és a baráti körünk is, oda vissza működik, hogy nem adjuk ugyanazt a nevet, mint ami már másnak van. Ha esetleg valaki megkerdezne, hogy zavarna e ha ugyanazt a nevet adná a lányának, mint ahogy a mi lányunkat hívják (és közeli akárki) én bizony vagyok olyan bunkó, hogy igennel válaszoljak. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!