A baba hány hetes korában lehet menni először sétálni?
Figyelt kérdés
Illetve hogyan csináljam majd? Szoptatás után? Mennyi időre? mit tegyek ha nyűgös lesz közben vagy megfájdul a hasa? Köszi előre is!#Baba séta
2020. szept. 7. 14:35
1/8 anonim válasza:
Nem hetes, hanem napos. Ahogy kiengednek viheted. Amennyi időt te bírsz. Szoptatás után nyilván. Megpróbálod megnyugtatni és/vagy hazamész.
2/8 anonim válasza:
Jó idő esetén akár rögtön. Nekem novemberi babám van, először csak nyitott ablakhoz vittem pár percre, majd az udvarra minden nap többet vittem ki. 2 hét után mentem vele sétálni.
Nem hinném hogy sokat sír. A kocsi elringatja, szeretnek többnyire aludni benne. Két szoptatás közt bármikor viheted.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Ma 13 napos, kimentunk a kertbe tologattam de meg ehes volt torzult az arca ezert visszajottem szopiztatni. Mennyi idore lehet elmenni vele? A kornyezo utcakba mennek csak egyelore. Es mikor erdemesebb? Delelott vagy delutan?
2020. szept. 7. 14:50
4/8 anonim válasza:
Amikor TE késznek érzed magad rá. A babának csak jó a friss levegő, még télen is. Nyilván akkor csak rövidebb időre.
6/8 anonim válasza:
Kórházból hogy jött haza? Ha az nem ártott akkor egy másik séta miért ártana?
Nyilván extrém hideg és meleg más téma, de az kb évi pár hét nagyon maximum.
7/8 Derwer válasza:
Mienk egy hetes se volt de vinni kellet Konzulátusra. Ahol nem fogadták el a készült képet és el kellet sétálni 10percre egy profihoz. 2-3hetesen már karácsonyi vásárban volt velünk másfél órát talán. (plusz autózás)
Azóta is jól van, lassan egy éves.
8/8 anonim válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy a napirendet illetően, a 4É módszer adhat egy vezérfonalat. Étkezés, Ébrenlét, Édes álom, Én. Az étkezéskor megeteted a kicsit. Az ébrenlét alatt szeretgeted, sétálni mentek, elmentek a boltba, postára, vagy csak megmasszírozod. Én igyekeztem az aktuális orvoslátogatásokat is az ébrenlét idejére időzíteni. Aztán ha elfáradt a baba, leteszed aludni. Amíg a kicsi alszik, van időd magadra. A ciklusok 3 óránként ismétlődnek, +- 20 perces csúszásokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!