Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pelenkat hasznaltok el...

Mennyi pelenkat hasznaltok el 6honapon keresztűl a babátokra, és kb.melyik méretből mennyit?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 15:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
22%

#30 voltam, még annyit, hogy ez több ezer pelust jelent és száz ezres nagyságrend forintban.

Moshatón régen gondolkodtunk (gyerekek előtt sok hulyeseget gondol az ember mi mindenre lesz ideje), árban az jobb de nincs időnk azzal vacakolni.

Tudom, környezet szennyező is az eldobhato viszont nagyon kényelmes.

2020. szept. 9. 14:06
 32/40 anonim ***** válasza:

"gyerekek előtt sok hulyeseget gondol az ember mi mindenre lesz ideje), árban az jobb de nincs időnk azzal vacakolni"

Semmi extra időt nem vesz el. Viszont nem feltétlenül jobb árban. Biztosan csak akkor éri meg, ha egy gyereknél több használja. Mivel mi csak a második és egyben utolsó gyerekkel vágtunk bele, nem biztos hogy megtérül.

2020. szept. 9. 15:35
 33/40 anonim ***** válasza:
32 igen, főleg ha valaki hajlamos gyűjtögetésre, mert de cuki az a minta meg próbáljuk ki azt a betétet is 😀 Szóval nem biztos, hogy olcsóbb lesz a végén. De aki nem hajlamos ilyesmire annak megéri, ha nem zavarja a mosás.
2020. szept. 9. 15:42
 34/40 anonim ***** válasza:
33, nem beszélve arról az esetről, ha mondjuk csak a Hamac vagy Kreliza lesz fazon 🙈
2020. szept. 9. 15:50
 35/40 anonim ***** válasza:
Oké, de így is állandóan mosunk, szárítunk. Nem hiányzik még a pelenka mosás is. Tényleg volt róla szó, de aztán belegondoltunk, és így ahol lehet inkább egyszerűsítünk. Három gyereknél nekünk gondolom anyagilag megérné, bár egy már csak éjszakára hord.
2020. szept. 10. 00:07
 36/40 anonim ***** válasza:
35, ez volt az én fő érvem is, aztán amikor márciusban bejött ez a rettenet és 4 hetet csúszott a drogériás rendelésem, akkor próbáljuk meg alapon elővettem azt a moshatót, amit előtte pár hónappal kíváncsiságból vettem. És rájöttem, hogy valóban nem nagy kaland. Ennyi mosás mellett elfért még egy (amíg csak pár pelenka volt, nem mostam külön). Hozzáteszem szárítógépünk van és a gyerek akkor már viszonylag gurulós produktumot termelt. Nem kellett sikálni, max. egy féknyom marad a pelenkán. Ha még napi 4-5-ször kakilna vagy menne a hasa, nekem se lenne kedvem.
2020. szept. 10. 06:03
 37/40 anonim ***** válasza:
Ikreket várva 1 kiscsomag 0-s és 1 kiscsomag 1-es pelenkát vettünk. Mire hazaértünk a kórházból, volt itthon 1 nagy csomag 1-es, mert hozták a férjem tejfakasztójára ajándékba. Ez bőven elég volt arra, hogy rájöjjek, hiába pampers vettem, nekünk a libero válik be. Onnantól a férjem küldtem pelenkát venni. Teljesen felesleges betárazni, férj, rokon, de még barát is nagyon szívesen fog nektek pelenkát venni, hidd el, nem neked kell majd szaladgálnod.
2020. szept. 10. 08:31
 38/40 anonim ***** válasza:
12%

"4 hetet csúszott a drogériás rendelésem"

Na ugye hogy nem olyan rossz dolog ha hónapokra betárazunk? :)

2020. szept. 10. 10:58
 39/40 anonim ***** válasza:
40%

38, moshatóval egyszeri költséggel évekre, mert "nő vele" ;)

Eldobhatóval viszont nincs így.

2020. szept. 10. 11:02
 40/40 anonim ***** válasza:

Szerintem is megér egy próbát a mosható, mi az elsovel is azt hasznaltunk, most a masodiknal mar nem is vettem eldobhatot, csak eldobhato betetet a moshatoba, a korhazba majd azt viszem be.

Eleg, ha veszel egyet-kettot, aztan ha epp olyan kedved van, raadod, majd latod, hogy bejon-e. Brutalis osszegnek tunik amugy, de en nem gyűjtögetem a mintakat, nem is tetszenek a mintasak, igy kb. 150 ezerbol meglett a keszlet, most megint tudjuk hasznalni a tesonal. :)

Egyebkent az elsovel meg neha hasznaltunk eldobhatot, nekem amugy nagyon egyikkel sem volt problemam, lupilu, pampers, libero, tesco, mind bevalt, annyi, hogy a pampers szerintem brutalis modon log keves pisitol is.

Szereintem vehetsz egy meretbol 2-3 fajtat, akkor biztos bevalik mindegyik es el is fogy az elso meretbol, ami 3 kg-tol van kb. Nagyobb meretet meg ugyis tudsz majd idokozben rendelni.

2020. szept. 10. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!