Mennyi pelenkat hasznaltok el 6honapon keresztűl a babátokra, és kb.melyik méretből mennyit?
#30 voltam, még annyit, hogy ez több ezer pelust jelent és száz ezres nagyságrend forintban.
Moshatón régen gondolkodtunk (gyerekek előtt sok hulyeseget gondol az ember mi mindenre lesz ideje), árban az jobb de nincs időnk azzal vacakolni.
Tudom, környezet szennyező is az eldobhato viszont nagyon kényelmes.
"gyerekek előtt sok hulyeseget gondol az ember mi mindenre lesz ideje), árban az jobb de nincs időnk azzal vacakolni"
Semmi extra időt nem vesz el. Viszont nem feltétlenül jobb árban. Biztosan csak akkor éri meg, ha egy gyereknél több használja. Mivel mi csak a második és egyben utolsó gyerekkel vágtunk bele, nem biztos hogy megtérül.
"4 hetet csúszott a drogériás rendelésem"
Na ugye hogy nem olyan rossz dolog ha hónapokra betárazunk? :)
38, moshatóval egyszeri költséggel évekre, mert "nő vele" ;)
Eldobhatóval viszont nincs így.
Szerintem is megér egy próbát a mosható, mi az elsovel is azt hasznaltunk, most a masodiknal mar nem is vettem eldobhatot, csak eldobhato betetet a moshatoba, a korhazba majd azt viszem be.
Eleg, ha veszel egyet-kettot, aztan ha epp olyan kedved van, raadod, majd latod, hogy bejon-e. Brutalis osszegnek tunik amugy, de en nem gyűjtögetem a mintakat, nem is tetszenek a mintasak, igy kb. 150 ezerbol meglett a keszlet, most megint tudjuk hasznalni a tesonal. :)
Egyebkent az elsovel meg neha hasznaltunk eldobhatot, nekem amugy nagyon egyikkel sem volt problemam, lupilu, pampers, libero, tesco, mind bevalt, annyi, hogy a pampers szerintem brutalis modon log keves pisitol is.
Szereintem vehetsz egy meretbol 2-3 fajtat, akkor biztos bevalik mindegyik es el is fogy az elso meretbol, ami 3 kg-tol van kb. Nagyobb meretet meg ugyis tudsz majd idokozben rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!