Mennyi pelenkat hasznaltok el 6honapon keresztűl a babátokra, és kb.melyik méretből mennyit?
Az a baj, hogy fogalmad se lesz, hogy melyik típus (márka) lesz neki megfelelő.
Az első gyereknél végig libero-t használtunk, tökéletes volt minden súlynál.
A második gyereknél be is vásároltam, mert a születése után nem sokkal volt akció. Aztán az 1-es méret után konkrétan nem használtuk, mert az ő testalakjához egyszerűen nem volt megfelelő, minden kifolyt belőle. Neki a Pampers vált be. (persze kipróbáltam mást is, de egyik sem volt jó)
A harmadiknál újra Pampers-sel kezdtük, neki meg az nem volt jó, visszatértünk a Liberohoz.
Eddig vettem a pamersből babydreamből egy lidl-os es egy molfixes csomaggal pelusokat kb. 6kiloig. Leginkabb amikor akcios volt.
Meg vennék valamennyit hozza de nem sokat, hisz a tesom mondta rengeteget kell cserelni a pelusokat, ezert szerintem mind elfogynak.
Igen 11es a tesom is kb. 6x csereli a pelusokat az elso honapban +2x mert éjjel is vagy koran reggel igy osszesen kb. 8 Tehat ha kevesebbet is kell cserelnem napi 4biztosan elfogy.
Ertem h elore nem tudni melyik fajta lesz jo ra, de valamennyit csak vennek mert bizonytalannak erzem a gazdasagot egyreszt ezert is.
Az a biztos ami megvan othon szamomra, sot meg az se mindig de nyugodtabb vagyok ha van elore es nem akkor kell kapkodnom
Tényleg nem érdemes előre vásárolni.
Pl a kórházban, ahogy adták a pelust, az én fiam rá 2-es kellett, a Szobatársam csak 1-es. Valóban nem mindegy a márka sem. Nekünk nem jött be sem a libero, se a lupilu, se... Csak a pampers nem folyt ki sehol. Másnak meg az nem válik be.
Amúgy az első időkben napi 7-8 biztos fogyott egy nap. Most 1 évesen 3-6 db fogy kB.
Az én kisfiam 4 kilóval született.Az 1es méret nem volt jó rá.Rögtön 2est használtunk,azt kb 5 HÉT alatt kinőtte.
Nekünk a dmes vált be,minden más átázott.
És mindenki megérti ,hogy spájzolni akarsz,én is ilyen vagyok különben(október végéig van itthon pelus),csak előbb tudd meg,hogy miből spájzoljál.Mert hiába veszel meg előre 6 hónapra pl liberót, ha a te gyereked pl allergiás rá.
A tesómék pl csak huggist tudtak használni,a gyerek minden mástól kiömlöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!