Mennyi pelenkat hasznaltok el 6honapon keresztűl a babátokra, és kb.melyik méretből mennyit?
Újszulott babakra gondolok 6 honapig?
Valamennyit előre megvennék, koszonom
Ne vegyél, ha jót akarsz magadnak.
1, előre nem tudod, milyen alkat
2, hízással-növekedéssel is változik, hogy melyik fazon és melyikben fo... ssa magát tarkóig
3, azt se tudod megjósolni, hogy milyen ütemben növi ki a méreteket (fiam 5 hónaposan 5-ös pelenkát hordott, mert olyan extra sokat pisilt, hogy az bírta csak. Lányom pedig aki jóval nagyobb súlyú volt 4-essel lett szobatiszta)
Jól írja a 3-as. Ha jót akarsz magadnak ne vedd meg ennyivel előre.
Azt sem tudod egy méret meddig lesz jó. Azt sem tudod melyik márka a jó. 1 éves koráig 5 féle pelenkát biztos kipróbáltunk, mert míg egyik időszakban jó volt az egyik márka, jött egy növekedési ugrás és máris nem passzolt rá az a fazon. Aztàn elkezdett hosszra nyúlni, megint másik fazon kellett stb.
Előre ezt lehetetlen megjósolni, nagyon kár bevásárolni.
Alapból szeretem ha van mindig tartalek, ugyanugy mint mindig szeretem ha teli a sp@jcz, tisztalkodószerek, alap gyógyszerek stb. most pedig ez esetben pelusok legyenek.
Szeretek felkeszulve lenni ha barmi van legyen mihez nyúljak, azert kerdeztem kb. mennyit hasznaltok el 6hónap alatt h. tudjam mihez viszonyítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!