Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet megoldani tömbházba...

Hogy lehet megoldani tömbházban a gyerek lecuccolását?

Figyelt kérdés
Tuti én vagyok a béna... kertes házban lakunk, de így is... ha megyünk valahova egy tortúra. Babakocsi, táskák és gyerek. Ezt kell a kocsiba betenni. Ez legalább két kör, ha kevés a cucc. Mert először kiveszem a babakocsit és beteszem, aztán a cuccok és aztán a gyerek. Ugye ehhez bent kell a gyereket hagynom addig a lakásban. Nyilván biztonságos helyen hagyom, a játszó szőnyegen. De en csak kb 10m-re vagyok. Aki a 4-en lakik és mondjuk lift sincs az mit csinál? Amúgy is. Cuccok plusz gyerek aztán bejárati ajtót bezárni, amihez egy full szabad kéz kell meg a kapuhoz is.
2020. szept. 4. 23:13
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
80%
25-ös ezt én írtam. Mivel súlyban nem növekedett extra gyorsan 1éves koráig jó volt. Aztán 1éves korától kinn is járt. 10hósan kezdett amúgy járni.
2020. szept. 5. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!