Hogy lehet megoldani tömbházban a gyerek lecuccolását?
15 nekem nincs problémám. En megoldom úgy, ahogy nekem kényelmes, arra voltam kiváncsi mások, hogy csináljak.
Neeem nem engedem el a saját hatizsakom. Az az enyém. És kész.
20 nincs azzal baj, könnyű osszecsukni. Mondjuk nem egykezes, de nem bonyi. Köszönöm a válaszokat. Azért van itt 1-2 terminator 😀 praktikus amúgy a hordozas is, de en most megyek majd MRI-re mert a gerincem nem ok, uh nekem ez kimaradt.
Ja en a gyereket nem merem előbb kivinni és bekötni, nekem mindig ő az utolsó, akit viszek, általában a ház előtt parkolok nem az udvarban.
Köszi a válaszokat.
A másik, hogy nincs azért szükség olyan sok dologra. Én azt csinálom, hogy a babakocsi aljába már alapból benne van egy pokróc, egy táska pelenkával, törlővel, cumival, cumisüveggel meg egy késztápszerrel (ez ilyen előre gyártott üveges) ezenkívül még van egy pelenkázótáska, ami hatalmas hátizsák, ha kell még valami azt abba teszem, pl a pelenkázó matracot, váltóruhát. Ezen kívül van a babakocsin egy kis zseb, abba megy a telefonom és a kulcsom. Pénztárcát már egy ideje nem hordok, telefonnal szoktam mindent fizetni.
Ami extra es még befér a kocsi aljába, egy jó csatos hordozó. Volt már sírós utunk, jobb ha van.
Na és így kényelmesen lemenni. Ha nagy út, jön a férjem, bepakolunl együtt. Ha rövidebb út, akkot nem kell ennél több.
"Míg nem tudott járni autós hordozót csatlakozttam a babakocsi vázhoz."
Ezt magyarázzátok már meg! Mikor indult el a gyerek és mikor nőtte ki a hordozót, hogy ez összejött több mindenkinek?
Lányom és fiam is 10 hónaposan nőtte ki a hordozót és közelében se jártak még az önálló járásnak, ami nem extrém.
Nem olyan bonyolult. Annyi a titok hogy mindig csak annyi cuccot viszek, amit egy körrel le tudok vinni. A babakocsi aljába és a tolókarra akasztva rengeteg dolog elfér.
Nem vezetek, nagyszülőkhöz 3-4 napra is busszal szoktunk menni 2 gyerekkel.
És még lift sincs. Ha lenne, az lenne az igazi Hawaii. Mondjuk akkor lehet tényleg felpakolnám a fél házat.
Sima sétához (2-3 órára)nem viszek sokat, csak pzs, pénztárca, mini törlőkendő, telefon, kézfertőtlenítő. Pelenkát is csak akkor ha 3 óránál hosszabb program.
Egy taskad legyen, ne 100.
Babakocsi aljaban tarthatsz allandora par pelust, popsitorlot. De amugy mi azzal a baj h sokat kell fordulni? Mi is kertesben lakunk, de pl tombhazban lenz szokott lenni babakocsitarolo. Fent hatizsakba bepakol, gyereket feloltoztet, felkap, levisz. Babakocsit tarolobol kivesz, irany az auto.
Most gondolkodom, hogy is csináltam 11 éve, amikor még panelban laktunk. Oké, lift volt, de a bejáratnál volt egy 10 foknyi lépcső.
Én mondjuk simán elbírtam a babakocsit gyerekestül, buszra is feltettem, aluljáróba is lépcsőztem vele. A cuccokat hátizsákba tettem, alapból a kosárban volt, de ha cipekedni kellett, akkor felvettem a hátamra, hogy annyival könnyebb legyen a babakocsi.
Ennél több holmit meg nem hurcoltam, akkor azzal megvártam a férjemet este.
Ott van oldalt, van 1 L üveges, hütőben tartható 1 napig kibontás után, van 200 ml, és 70 ml amihez jár cuclifej is azt csak rá kell csavarni az üvegére, steril csomagolásban van, viszont ez a pici iszonyat ár, a nagynak meg kellene hűtő. Mi a 200 ml szoktuk venni 4es pakkban, én táskámban 2, férjemében 2. 25 fok alatt kell tárolni mint a tartós tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!