Hogy lehet megoldani tömbházban a gyerek lecuccolását?
Mi mikor társasházban laktunk, sokat mentünk vidékre.
Magamra kötöttem a babát, és így vittem le a kocsiba a cuccokat. Ügyesen kell pakolni (hogy magadra tudj aggatni mindent)
Így 2 körrel megúszható a dolog.
Bepakoltam, aztán baba is levesz, be a gyerekülésbe és mehetünk.
Gyakorlat teszi a mestert 😉
A lényeg h kitapasztalja az embert h mi a fontos amit feltétlenül vinni kell, és azt ügyesen be tudd csomagolni h minimális helyet foglaljon
Vannak dolgok, amiket el kell engedni
“ kedvenc hátizsák” ilyen egy időre.
Nekem gyönyörű táskáim vannak, gyönyörű cipőim. Ezeket, ha gyerekkel megyek akkor elfelejthetem.
Vettem egy pelenkázótáskát, ami hátizsák.
Ez felcsatolható a kormànyra.
Belefér 2! Gyerek és az èn cuccom
Plédet pedig vettem a decathlonban.. van füle.. rácsatolom szintén a hátizsákra, amikor közlekedek..
2 gyerekkel át kell gondolni.. mert kezem is kell.
2 éve a kicsi pedig 6 hónapos..
Jah
Kertes ház..
De a legtöbb esetben inkább maradok itthon és hozzábk hívok egy gyerekest
Nem értem a problémát. A gyereket benthagyod, a babakocsiba berakod,amit vinni akarsz, kicuccolsz a kocsihoz, berakod és visszamégy a babáért. Vagy a gyerek az első, a cuccot viszed utána. Gondolom kertes ház udvarából nem lopja el senki addig. Esetleg kösd magadra hordozóban és akkor van két szabad kezed pakolni.
Énegy 5 hónapossal a karomban pakoltam össze egy lakást és pakoltam be mindent az udvarról a házba. Plusz amikor utána mentünk egy egyhónapos autóútra, amikor cuccolásból álltak a napok. Vagy amikor bébi volt és a babakocsiba kellett beraknni kettőnk uszodai cuccát és gyalogolni oda-vissza 16km-t a babúszásra. Ott meg az ülemben volt,míg én is és ő is átöltözött,mert nem volt hová letenni. Amúgy én 1 évig nem vittem kaját sehová, a plusz ruha max egy rugi vagy nadrág, az meg semmi helyet nem foglal. Nem is volt pelenkázótáskám :). Szerintem nem rossz,ahogy te csinálod és hidd el, belejössz.
Családiban lakunk, de kétgenerációs, mi lakunk fent,babakocsi lent van.
Magamnak övtáska(telefon,pénztárca,kulcs)
Pelenkázó hátizsák
Ezeket felveszem.
2 kutya pórázon, gyerek a kezemben.
Földszinten kocsiba be és mehetünk.
Vagy hordozok ha úgy van, kutyákkal könnyebb lenne, de nem mindig viseli el sokáig a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!