Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a gyerek miatt...

Mit tegyek, ha a gyerek miatt nem tudom átaludni az éjszakát?

Figyelt kérdés
Három és fél hónapos, ez a mai volt a 4. éjszaka, amit átaludt a pici. De én megszokásból éjszaka többször is felkelek magamtól megszokásból. A baj ott van, hogy így nem tudok normálisan kipihenni magam, neg ugye több, mint 1 óra, mire visszaalszok. Mit tegyek?
2020. szept. 4. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Majd visszaszoksz.
2020. szept. 4. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Akkor, nem a gyerek miatt nem alszol, hanem a saját hülyeséged miatt. Akkor, meg ne a gyerekre fogd.
2020. szept. 4. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is ez van, kell pár hét mire hozzászoktam, hogy megint lehet aludni.
2020. szept. 4. 16:55
 4/6 Derjaderja ***** válasza:
63%

Nem igazán tudsz mit csinálni, van amelyik 2 éves koráig gyakran, akár óránként ébred.

Pihenj nappal is.

Saját visszaalváshoz zene, relax módszerek, meleg tej ilyesmi.

2020. szept. 4. 16:56
 5/6 khniki ***** válasza:
63%
Idő kell, míg visszaálsz. Nekem mindig pár nap volt. Addig is aluj vele nappal!
2020. szept. 4. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

Én nem tudtam vissza állni. Éjszaka 2x is felkelek. Rá nézek, betakargatom, elmegyek pisilni, iszok aztán reménykedek benne, hogy elfáradtam annyira, hogy aludjak megint.

De nem zavar, inkább kelek nézni minthogy megfázzon.mindent leszed, ledob magáról most viszont kezd hideg lenni ehhez.

2020. szept. 6. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!