Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen tényleg lehet egy...

Ilyen tényleg lehet egy másfél éves gyerek esetébem vagy nem?

Figyelt kérdés
Azt írta az egyik celeb, hogy hajnalba benyitott a szobájába a kisfia, mert a kislánya felébredt, de nem sírt. Megfogta a kisfiú az anyja kezét és bevitte a kislány szobájába. Most ilyen van, hogy sötétben egy másfél éves gyerek hajnalban azt nézi, hogy a tesója alszik, majd amikor kinyitja a szemét, akkor a sötét folyosón át bemegy az anyja szobájába és átviszi a szobába, hogy megetethesse a gyereket? Vagy csak túloz?
2020. aug. 22. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Miért ne lenne lehetséges? 1.5 éves értelmes gyerek képes arra, hogy nézzen, értelmezze amit lát, és átmenjen a másik szobába. A sötét folyosó neked félelmetes? Mert a gyerekek (tapasztalatom szerint) lazán közlekednek sötétben, zajtalanul, úgy, hogy eldobod ami a kezedben van, mert csak ott áll az ajtóban, meg az ágy mellett. Én kaptam már szívrohamot bőven! :D
2020. aug. 22. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Persze hogy lehetseges az en 17 honapos kislanyom is csinalt ilyet mikor megszuletett az occse
2020. aug. 22. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

Kulcsár Edinára gondolsz? Ezt én is olvastam. Lehetséges.

Lányomnál is volt hasonló.

2020. aug. 22. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!