Vettetek eszre osszefuggest a szoptatas alatti kavezas es a babatok alvasa kozott?
Figyelt kérdés
Aki igen az mit es mekkora babanal?2020. aug. 18. 19:26
2/13 anonim válasza:
Szerencsére nem 🙏🏻 Bár igyekszem úgy időzíteni a kávét, hogy az rögtön szopi után legyen , semmiképp se pont előtte .
Tesóm viszont nem volt ilyen szerencsés . Neki napi 1 kávé is megborította a babája alvását .
5/13 anonim válasza:
Első gyerek 3-4 hónapos korában megittam egy fél liter kólát ebédhez. A kávét nem szeretem.
Utólag esett le, miért kakukkoltunk még hajnali háromkor is ébren... :D
6/13 anonim válasza:
Nem, és imád "kávézni" 🙊 Akárhogy időzítem, folyton bemászik, bemászna az ölembe kv után. De csakis ha főzött erősebbet ittam. 😂 1,5 éves
7/13 anonim válasza:
Napi 3 kávét iszok, nincs hatással rá.
8/13 anonim válasza:
Nem
Pedig 1 hétig koffein menteset ittam, direkt, tesztelés céljából :D
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Ez elvileg azokra az anyákra, babákra igaz, ahol a terhesség alatt is fogyasztottak kávét a kismamák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!