Babakötvény kérdés! Hogyan járnánk jobban?
arra gondoltam,h mivel Otp-s vagyok,áthozatnám a babám kötvényét!jobban járok anyagilag ha hagyom a Kincstárnál vagy az a jobb ha az Otp-be átrakatom?
köszönöm a válaszokat
Kedves nem közgazdász anyuka, elárulod nekünk végre, hogy vajon mi jelentősége van annak, hogy te BANKON BELÜL ingyen utalsz???
Mint irtuk, más bankoknál is igaz ez, ráadásul nem csak bankon belül, de amúgy se világos, vajon ennek mi jelentősége van ebben a tárgykörben.
Várjuk válaszodat.
ó jaj,ugye nem lesz vita?akkor ha szeretnék a baba kötvényére(most majdnem azt írtam,h -köszvényére-,tiszta dili vagyok)utalni havonta azt úgy is megtehetem,h nem viszem át Bankhoz hanem ott hagyom az Államkincstárnál?ezek szerint így is úgy is be kell mennem ,mindenképp,hisz a számlára utalós dolgok miatt meg kell tudnom a dolgokat,stb...
ennek örülök,ha nem kell átvinni bankhoz!már én is gondoltam rá,h máshol nyitok számlát és nem leszek Otp-s,mert minden kakiért folyton vonogatnak le a számlámról és már rohadtúl unom!melyik bANKHOZ ÉRDEMES ÁTMENNI?ÉS NEM LESZ EBBÖL GOND,H AKKOR MEGY MAJD A HERCE-HURCA,H AKKOR A GYEDET IS ODAUTALTATNI?EMIATT PAPÍR MELÓ,STB...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!