Játszótéri anyukák, szerintetek ezt mire véljem?
Hát próbálj ritkábban írni hogy ne érezzék kényszernek.
Másik hogy felvetsz programot amikor együtt vagytok. Pl elmenni vásárolni vmit pl gyerekjátékot vagy megnézni vmi jó játszót. Vadasparkot.
De amúgy az is lehet hogy olyan programokra is járnak amihez idősebb gyerek ideális.
Türelem, lazaság.
Ismerkedj másokkal is.
Meg differenciálni kózöttük és akivel több a közös téma, affelé nyitni.
3 emberhez általábaj jó tud lenni 4.
Két hónap alatt hányszor találkoztatok? 3-4 maxumim, mert azt írtad két három hetente írsz nekik.
Ez semmi egy barátsághoz, lehet már gyerekkoruk óta ismerik egymást, vagy minimum terhesség óta..
Nem fogsz tudni bejutni a baráti társaságba 4 alkalom után. Nem arra vannak, hogy szórakoztassanak, nem kell bevenniük a bizalmi körbe.
Valószínűleg kedvelnek, de nem nagyon(még), ezért is mondanak igent. Örülj neki, használd ki, nem lesznek puszipajtásaid mert párszor láttak, te vagy az “új”, alig tudnak rólad valamit.
Hagyj nekik időt, addig meg élvezd, ami van.
Kedves Kérdező!
Én egy nagyon közvetlen, barátságos anyuka vagyok simán idegenekkel is elbeszélgetek,és kicsit ellentmondásos, de a személyiségem introvertált,szeretem a csendet,az egyedül töltött perceket(ebből nagyon kevés van),szeretek elpepecselni dolgokkal, a saját kis világomba,nem igénylem más emberek társaságát,barátaim nincsenek.Programokat csak a családommal tervezek előre.Viszont nem utasítom vissza a mások által kínált programokat.Én sosem kezdeményezek,ahhoz túl magamnak való vagyok.
Nem bántásként, de túl sokat vársz,hiszen csak párszor találkoztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!