Játszótéri anyukák, szerintetek ezt mire véljem?
Szerintem is várj még egy kicsit hátha eszükbe jutsz maguktól is :)
Nekem is volt ilyen, az illető anyuka nem keresett, amikor találkoztunk -én általam kezdeményezve-, a végén mindig megígérte, hogy legközelebb így meg úgy menjünk át, de nem hívott. Én meg úgy nem könyörgöm be magamat senkihez. Amikor összefutottunk boltban, játszón, irult pirult, hogy jajjj mennyi dolga volt. És ezt sokszor bejátszottuk, majd letettem róla.
Hülye én se vagyok.
Én hagynám őket. Van egy jól összeszokott hármasuk, ahol mindenki mindenkivel egy hullámhosszon van, és te próbálod befúrni magad ebbe a csapatba, de láthatóan nem szeretnének bevenni téged, csak nem akarnak nagyon parasztok lenni veled. Persze, jobb lenne, ha őszinték lennének, ha megmondanák a szemedbe, de mint tudjuk, az emberek valójában nem nagyon szeretik, ha megmondják nekik az igazat, és ők egyrészt nem elég bátrak ehhez, illetve nem szeretnék kellemetlenül érezni magukat miattad.
Én azt mondom, hogy próbálj inkább olyan anyukát keresni, aki egyedül van. Kialakult klikkekbe nem olyan könnyű bekerülni.
De minek ez az egész? Unatkozol?
Eszembe se jutott még senkire ráakaszkodni a játszótéren. Megyünk, ott vannak, remek, játszanak a gyerekek, lehet szocializálódni. De ennyi.
Én picit nem értem, mért gond ez.
Nekünk kutyás társaság van, és jellemző, hogy ha ráírok Z kutyáékra, akkor M kutya is ott lesz. Ennek ezek az okai:
- nincs annyi idő, hogy páronként találkozzunk
- Z-ék szeretik ha nagyobb a nyüzsi, semmi okuk azt hinni, hogy M-ék zavarnak (amúgy nem is)
- sok kutya jobban szórakozik együtt
- mindegyik program úgy indul h vki kezdeményezi
Anyuka is vagyok babával amúgy, csak így tudtam illusztràlni, hogy szerintem ebben nincs semmi fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!