Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébredhet a baba minden...

Miért ébredhet a baba minden egyes éjszaka ugyanabban az időpontban?

Figyelt kérdés
Segítsetek mert mar nagyon el vágyós keseredve! A kisbabám minden egyes éjszaka ugyanabban az időpontban felkel. Már mindenen volt változtatva. Kevesebb ruha, több ruha. Gondoltuk kévés neki a tejem, elkezdtünk tejpépet adni.csak gyümölcsel volt hajlandó megenni így gondoltuk a gyümölcs nem jó estére. hagytam többet és kevesebbet is aludni nappal. Mindent kizártunk, éhes nem lehet mert nem eszik ha felkel (csak pár korty) ...mar kivagyok idegileg .nincs több ötletem. Mikor a gyerekorvost kérdeztem természetesen a fogzásra fogta. 8 foga van már, tudom milyen mikor a foga jön. 8 hónapos egyébként

2020. júl. 18. 01:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom h még nem kell átaludnia az éjszakát, ha éhség miatt kel, megetetem. Viszont az frusztrál, h egyszerűen nem tudok rájönni mi a gond. Mert ő általában nem csak megébred, hanem felébred 😏 ő kiságyban alszik ugyh fel kell állni hozzá. Először mindig igyekszek vissza altatni cici nélkül, bár ez 90%-ba nem jön be 😑
2020. júl. 18. 14:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt csinálja...mikor közeleg az adott idő általában éjfél és egy között már kezdi a mocorgást,fészkelődést. Elkezd keservesen sírni, ekkor én pattanok és simogatom hátha vissza alszik.ha még jó pillanatban elkapom akkor ez sikerül, ha viszont nem akkor feláll, le sem lehet fektetni mert ha megpróbálom h vissza húzom akkor azért ordít már, majd ugy felhergeli magát, h kipattannak a szemei, elkezd ásítozni...ekkor még gyorsan megpróbálom vissza ringatni ami általában sikertelen és jöhet a cici.nem éhes mert alig iszik pár kortyot és félálomban vissza teszem, pár perc forgolódás esetleg simizés és elalszik
2020. júl. 18. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
10es vagyok. Nem lehet, hogy napközben van valami olyan történés, ami miatt nehezebben dolgozza fel este a napot? Mert nálunk valahogy úgy múlt el nemrég, hogy költözés miatt ki kellett venni a bölcsiből, nem vették át az új helyre és egy fél éve itthonról dolgozok mellette. Lassabbak a napok, sajnos eléggé monotonná váltak és az éjszakai kelése is megszűnt. Bár simán lehet, hogy csak kinőtte és pont egybe esett a költözéssel.
2020. júl. 19. 10:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyjából ugyanúgy néz ki minden napunk szinte percre pontosan...teljesen átlagos...a jelen helyzetbe még jobban "be vagyunk zárva" szinte alig járunk valahova. Semilyen családi zűr nincs itthon...szóval semmi olyan nagyobb dolog amire gondolhatnék 🤔
2020. júl. 19. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 8 hónaposan kezdte, hogy pontban 0.20kor mindig felébred, pedig eddig végigaludta az éjszakákat. Viszont szerencsére csak annyi az egész ébredése, hogy "oáá" és vissza is alszik, tehát nem kell mennem hozzá.
2020. szept. 28. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!