Éjszaka felriadás ugyanabban az időpontban?
Ezidáig különösebben nem fogalkoztam az ilyen dolgokkal, azonban amit az utóbbi időben észleltem magamon, az határozottan megijeszt egy kissé.
Egy hónapja nyaralni voltunk családdal, (júli 4.-èn mentünk, később lesz fontos) és éjjelente mindig elég nyugtalanul aludtam. Nehézséget okozott az elalvás, és éjjel mindig felriadtam az álmaimból. Előbbit a nagy melegnek tituláltam, utóbbi viszont egy idő után nagyonis elgondolkodtatott.
Minden éjjel pontban 3.30-kor ébredtem fel, és ez minden éjjel lejátszódott, míg ott voltunk.
Mikor hazajöttünk, teljességgel elmúlt ez az egész, ígyhát igyekeztem annak titulálni, hogy a hellyel volt valami, stresszt okozott a változás, illetve hasonló feltevések.
Azonban tegnap éjjel [pontosan egy hónappal az előző felébredések kezdete után] megint felébredtem. Az órára néztem, és 3.30 volt.
Lehet a belső órámmal vannak gondok, vagy nem tudom, de aggaszt a dolog, így gondoltam kikérném néhány ember véleményét erről az egészről, ha lehet.
Előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!