Anyukák! Őszintén, ti szoktatok kiborulni a totyogotokra?
Olyankor mit tesztek, mondtok, utána megbanjatok?
Ma este igencsak elegem lett, más idegesített fel, egyébként is fáradt voltam már az egész nap után, ő pedig nyűgös volt, sírt, csak fáradt volt, de kiakadtam. Gyors lefurdettem és lefektettem, megvártam mig elelaszik, de olyan lelkiismeret furdalasom van, amiért felemeltem a hangomat, annyira sajnálom szegényket, el is sírtam magam mellette. Ti, ha ilyen van, hogy rendezitek le magatokban? Szörnyű anyának érzem magam ilyenkor.
Ez a legnagyobb öröme az ilyeneknek😂
Azt hiszik, így számítanak valamit, vagy elértek valamit, pedig valójában csak szánalmasak.
:D További jó elfojtást! Majd 15 év múlva mesélhet a gyerek a pszichológusnál, hogy "szerintem anyám idegroncs" :D
Ejj, de megnéznélek légyként a falon a köv.10 évben, amikor aztán lesz minden mint a búcsúban, te meg ott ventillálsz majd a wc-n, hogy "nem kiabálok, nem kiabálok, nem érdemli meg, jó anya vagyok, akkor is tökéletes maradok" :DDDD
Egészségtelen.
Szerintem fontos, hogy a gyerek megtanulja, hogy anya is ember, van, amikor rossz kedve van, van amikor kiabál, van, amikor hibázik és meg kell mutatni neki, hogy ilyenkor mit tehet. Én volt, hogy kiabáltam. Aztán elmondtam, hogy hibáztam, bocsánatot kértem, és mentünk tovább. Most a 6 évesen elmeséli, ha rosszat tett, rosszul sült el, elmondja, hogy próbálta helyre hozni, és tanácsomat kéri. Brutál jó érzés. És nem kényszeres, nem rágja a körmét, nem feszül be, ha történik valami, hanem kiadja, kimondja, ha kell kiabálja, kisírja, és aztán megbeszéljük.
13!
Lenne mit tanulnod, a 15-ös válaszadótól!
Reméltem, hogy végül elmosolyodsz legalább, de hát ez nem jött be.
Sebaj.
További jó komolykodást :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!