Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Őszintén, ti szoktato...

Anyukák! Őszintén, ti szoktatok kiborulni a totyogotokra?

Figyelt kérdés

Olyankor mit tesztek, mondtok, utána megbanjatok?

Ma este igencsak elegem lett, más idegesített fel, egyébként is fáradt voltam már az egész nap után, ő pedig nyűgös volt, sírt, csak fáradt volt, de kiakadtam. Gyors lefurdettem és lefektettem, megvártam mig elelaszik, de olyan lelkiismeret furdalasom van, amiért felemeltem a hangomat, annyira sajnálom szegényket, el is sírtam magam mellette. Ti, ha ilyen van, hogy rendezitek le magatokban? Szörnyű anyának érzem magam ilyenkor.

2020. júl. 6. 21:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%

Ez a legnagyobb öröme az ilyeneknek😂

Azt hiszik, így számítanak valamit, vagy elértek valamit, pedig valójában csak szánalmasak.

2020. júl. 6. 22:11
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Hat az biztos h a mas emberek, helyzetek altal kivaltott indulataimat elfojtom a gyerekkel szemben. Nem érdemli meg.
2020. júl. 6. 22:12
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Ja es a 3 kerdojel, annyi hogy nagyon érdekel :D tudod, ennyi engem nem húz fel, annál kicsit több kell.
2020. júl. 6. 22:13
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos velem is előfordul, és amikor néz rám a nagy szemeivel legszivesebben elsüllyednék hogy nem ezt érdemli
2020. júl. 6. 22:14
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

:D További jó elfojtást! Majd 15 év múlva mesélhet a gyerek a pszichológusnál, hogy "szerintem anyám idegroncs" :D

Ejj, de megnéznélek légyként a falon a köv.10 évben, amikor aztán lesz minden mint a búcsúban, te meg ott ventillálsz majd a wc-n, hogy "nem kiabálok, nem kiabálok, nem érdemli meg, jó anya vagyok, akkor is tökéletes maradok" :DDDD

Egészségtelen.

Szerintem fontos, hogy a gyerek megtanulja, hogy anya is ember, van, amikor rossz kedve van, van amikor kiabál, van, amikor hibázik és meg kell mutatni neki, hogy ilyenkor mit tehet. Én volt, hogy kiabáltam. Aztán elmondtam, hogy hibáztam, bocsánatot kértem, és mentünk tovább. Most a 6 évesen elmeséli, ha rosszat tett, rosszul sült el, elmondja, hogy próbálta helyre hozni, és tanácsomat kéri. Brutál jó érzés. És nem kényszeres, nem rágja a körmét, nem feszül be, ha történik valami, hanem kiadja, kimondja, ha kell kiabálja, kisírja, és aztán megbeszéljük.

2020. júl. 6. 22:15
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

13!

Lenne mit tanulnod, a 15-ös válaszadótól!

2020. júl. 6. 22:18
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
Jaj, nem így kell elképzelni ami nálunk van. Ez cuki volt :) nekem is az egyik 6 éves, és tudja h mindenki hibázik. Egyszerűen a problémáinkat nem ordítva oldjuk meg.
2020. júl. 6. 22:19
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Néha kell az is. Az állandó elfojtás betegséghez vezet. Sírni, vígadni, szeretkezni csak szenvedéllyel! ;) De ugye, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Én hangosan örülök, hangosan haragszom, hangosan élek. Szokta is mondani a család, hogy legalább gyomorfekélyünk nem lesz :D
2020. júl. 6. 22:20
 19/26 anonim ***** válasza:
2%
Tőlem kiabáljatok, engem és ami a legfontosabb, a gyerekeimet ezzel nem bántjatok. Tudom, hogy "ordenáréék" vannak többen a világon, én csak a kérdésre válaszoltam. Nekem nem normális, nem elfogadható, mielőtt megnyugszunk hogy csak így lehet. Nemcsak így. Majd a kérdező dönt hogyan tovább.
2020. júl. 6. 22:24
 20/26 anonim ***** válasza:
87%

Reméltem, hogy végül elmosolyodsz legalább, de hát ez nem jött be.

Sebaj.

További jó komolykodást :)

2020. júl. 6. 22:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!