Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Őszintén, ti szoktato...

Anyukák! Őszintén, ti szoktatok kiborulni a totyogotokra?

Figyelt kérdés

Olyankor mit tesztek, mondtok, utána megbanjatok?

Ma este igencsak elegem lett, más idegesített fel, egyébként is fáradt voltam már az egész nap után, ő pedig nyűgös volt, sírt, csak fáradt volt, de kiakadtam. Gyors lefurdettem és lefektettem, megvártam mig elelaszik, de olyan lelkiismeret furdalasom van, amiért felemeltem a hangomat, annyira sajnálom szegényket, el is sírtam magam mellette. Ti, ha ilyen van, hogy rendezitek le magatokban? Szörnyű anyának érzem magam ilyenkor.

2020. júl. 6. 21:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%

Nincs anyuka aki sosem borul ki. Aki ezt írja az max kamuzik. Nem. Itt nem az ordibálásra gondolok elsősorban. De mindenki kiborul valamilyen formában.

Mindenkinek véges a türelme, az energiája.

2020. júl. 6. 22:43
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

Kb napi szinten mert a kicsi egy "pokolfajzat" a nagyobb meg direkt hergeli buzdítja a kicsit.

Estére már sokszor hangom sem marad, mert együtt nem lehet velük bírni.

Mai: a nagyobbnak 5 éves annyi dolga van, ha eszik a tányért hozza a konyhába. Mindig a nappaliban a kis asztalon eszik. Ma ott hagyta a félig megevett mézes kenyeret. Amit a kicsi 18 hónapos fogott és szétkent a falon, szőnyegen. És még jutott a laptopba is.

Ezt annyi idő alatt amíg wcre mentem nagydolog alatt és a kicsi a babakarámban volt amit a nagy kinyitott neki.

Ezek után még a tele pisis pelustól megszabadulva telepisilte a parkettát.

Szóval így telt a nap, az apjuk őrjöngött hogy 300 ezres laptop be sem kapcsol. A falar lehet festeni. A parkettából árad a pisi szag.

Így telt a mai napunk és még egyik sem alszik..

2020. júl. 7. 00:11
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

A 22-es választ megmosolyogtam, de nem kinevettem... Kitartást,már csak pár év 🤔🙂

Viaszmamik sokan vannak.

No érzelem,max önuralom.

Jó az egy bizonyos mértékig , de utána már kínos,mert egyszer elpattan a húr (mint Dollynal).

2020. júl. 7. 06:02
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem totyogó, 2 hónapos hasfájós. Ha kimerült vagyok, már nehezen tolerálom, hogy hajnali 3kor sem alszik a hasfájás miatt, dél óta!!! Tudom, hogy szegényke nem tehet róla, sajnálom is nagyon, de mikor fáradt vagyok, már a kezemben se tudom tartani, mert leszakadnak a kezeim, ráadasul sír, tekergőzik, az vmi pokol. Múltkor felébresztettem a férjemet és goromban mondtam neki, csináljon már vmit, nem bírom, elegem van a gyerekből, oda adtam neki. Én befordultam, elaludtam. Fájt, hogy ezt csináltam, bűntudatom is volt. Reggel halálra szeretgettem. 😊
2020. júl. 7. 07:54
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
Ikreim vannak, majdnem mindennapos sajnos. De tényleg felváltva hisztiznek szinte egész nap.
2020. júl. 7. 13:15
 26/26 khniki ***** válasza:
74%
Én bocsánatot kérek tőle, ha így megemelem a hangom. Még nincs 1 éves, nem sokat ért még, csak nem hagyja magát pelenkázni, öltöztetni, és ilyenkor néha kiakadok. Szegény nem is erti, miért. De utána rögtön megölelgetem, megpuszilgatom és bocsánatot kérek.
2020. júl. 8. 14:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!