ANYUKÁK, CSAJOK a ti párotok mit vesz részt a gyerek nevelés, foglalkozás terén?
az én párom is totál kiakadna, ha kihúznám a számítógépet:)
Szerintem nem ez a megoldás.
Én kompromisszumokat kötök: pl. a férjem imádja a pizzát, de azt mondom neki, hogy csak akkor sütök, ha vigyáz a kicsire. Persze míg vigyáz rá, addig ezer más dolgot is megcsinálok a konyhában :)
Meg a garázs nálunk tiszta disznóól volt, meg a lakás is. Mondtam neki ezerszer, hogy rakja el a cuccait. Majd, majd... Na, erre fogtam magam, és elpakoltam én. Azóta az a baj, hogy nem talál semmit. Akkor szoktam hozzávágni, hogy ha eltette volna ő, akkor nem kellett volna nekem. Szóval hagyjon engem békén, én rendet tartok, ő meg keresse a dolgait, ha nem tart rendet.
És még egy vesszőparipája van, hogy én mindíg akkor állítom fel az ágyról, mikor lefeküdt. Így jó előre szoktam neki szólni, hogy szóljon, mikor ráér 10-20 percet segíteni, akkor viszont ott legyen mellettem. Ha azt megcsinálta, akkor mehet lefeküdni.
Különben nincs sok gond vele, imád a kicsivel foglalkozni, csak írtó trehány. De alapjáraton mindent meg tudok egyedül csinálni, nekem az a legnagyobb segítség, ha vigyáz a kicsire. Ki tudok takarítani nélküle is.
Szia!
13 honapos a kisfiunk.
Szerencsem van a ferjemmel.Pelenkaz,etet,jatszik,setalni is eljon velunk es az esti furdetest es lefektetest is O csinalja.
Pedig sokat dolgozik reggel 6- este 8-ig.De mindig szamithatok ra.A hazimunkat en szeretem csinalni es jol is megy igy en ebbe nem varok segitseget nekem annal nagyobb segitseg,hogy mig en teszek-veszek,O van a fiunkkal.
Amugy latszik is,hogy jo a kapcsolat mert a kisfiunk nagyon-nagyon apas:)
Nagyon sajnalom,hogy ilyen a parod.Probalj meg valahogy beszelni vele.Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!