Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretem a gyerekeket úgy...

Szeretem a gyerekeket úgy alapvetően!!! De ez mást is felhúz(na)?

Figyelt kérdés

Olyan a munkaköröm, mintha eladó lennék. Emberek ügyeit intézem, rengetegen megfordulnak nálam egy nap. Gyerekekkel jönnek hozzám többnyire. A gyerekekkel semmi baj. De amit leművelnek főleg az anyák az nagyon durva számomra!

Sokszor nem haladunk sehova, mert a gyerekkel beszél, hogy (Na, mondod te a néninek? Odaadod te a néninek? ) Nagyobb gyerekeknél nevetgélnek azon amit a gyerekek mondanak. Holott nem barátkozni jönnek hozzám, hanem hogy haladjunk, sokszor sor van, mások is várnak, de azt várjuk, hogy a gyerek mutassa az ujján, hogy hány éves (mondjuk a kérdésre hogy hány éves), és közben rám nézve várják hogy én is mosolyogjak hogy milyen cuki.

Én értem hogy el vannak ájulva tőlük. De ha anyuka tudna a gyerektől elvonatkoztatva válaszolni a kérdéseimre kb fele idő alatt meglennénk. Ezt hogy nem látják, hogy gáz?

Aranyosak a gyerekek, de nekem is vannak, nem ájulok el másétól. Cuki, oké, de nekem ennyi. Én biztosan nem voltam ilyen! De boltban is megfigyeltem. Téged ez nem idegesít? Lehet engem is csak azóta amióta feltűnt hogy ez a viselkedés akadályoz a munkámban.

2020. júl. 2. 19:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
3 gyerekem van (kettő már nagyobb). A kicsi (régen a nagyok is) a bevásárló kosárban ül, nem rosszalkodik, nem borogat semmit. Amikor nagyobbak lettek, szépen jöttek "illedelmesen". Szerintem nevelés kérdése is. Én is megőrülnék, ha műsorozna. Mindegy, hogy szülőként vagy előadóként kell elviselni.
2020. júl. 2. 20:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
*eladóként
2020. júl. 2. 20:04
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
10es vagyok. Jah azt hozzá kell tenni, hogy az én gyerekem se borogat, meg pakol semmit. Addig nem megyünk be a boltba amíg nem ül szépen a kosárban. De bizony van olyan napja, mikor ezt a szépen ül a kosárban dolgot csak úgy érem el, hogy hagyom kicsit cukiskodni és fizetni.
2020. júl. 2. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nincs gond veled. Ahol sokan várakoznak, ott nincs helye ilyesmiknek. Én a helyedben szólnék is ezért udvariasan.

Egyébként ha nem várakoznak sokan, akkor is tudni kéne észrevenni, van-e kedve az ügyintézőnek, eladónak, stb.. a gyerekkel bájologni. Ilyen esetben is teljesen rendben van, ha nincs türelme ehhez.

(Egyébként én is anyuka vagyok, csak tudom hogy idegenek számára nem az én gyerekem a világ közepe.)

2020. júl. 2. 20:45
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Igen négyes, ott kell lenni addig, amíg tart a munka idő, csak ha panaszt tesz a többi fogyatékos, ami eljut a fonokhoz és a sokadik ilyen után engem rugnk ki csak azért, mert egyesek elalelnak attól h szültek... Hát bazz, pont nem érdekel senkit a gyerek. A világ tele van fogyatekosokkal és egy ilyennel hiába magyarazod a főnöknek h a vendég hibája volt h nem haladtam, pont nem fogja érdekelni!! Úgyhogy szedd össze magad, neveld meg a kölyköket, meg mindenki más és ne szórakoztunk más emberek idejével meg idegevel. Hihetetlen!!
2020. júl. 2. 21:06
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Hetes, te meg asd el magad ezzel a megnyilvanulassal! Undorító emberek vannak a világban én mondom. Honnan tudod miért eddig jutott?! V honnan tudod h ebben a munkában nem találta meg azt, amit ő igazán szeret?! Kezeltesd magad!
2020. júl. 2. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
Szerencsére nekem van egy olyan kisugárzás h eddig senki sem próbálkozott nálam a gyerekkel. Az ismerősök gyerekeit szeretem, mert őket ismerem. De egy vadidegennel mit kezdjek? Mindenki szereti az anyját, de de egy vadidegen nővel mit kezdjek, attól h valakinek az anyja? Ez kB ugyanaz
2020. júl. 2. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
78%

Részben megértelek.

Viszont a gyerek csak gyerek. Sokat beszél és szereti a felnőttet játszani.

Ügyintézés közben én sem hagyom, hogy produkálja magát. Általában kap egy lapot és rajzolgat, amíg mi felnőttek elintézzük amit kell.

Sose szólták még meg, hogy utána megmutatta mit rajzolt vagy esetleg kért rá valamilyen bélyegzőt.

Sőt volt olyan, aki többet foglalkozott a gyerekemmel, mint az ügyemmel.

De az, hogy bevásárlásnál hagyom, hogy feltegye a szalagra a dolgokat, fizessen vagy megnyomja a csodálatos zöld gombot nem gondolnám olyan nagy problémának. 1-2 percet mindenki tud várni.

De ha az anyuka nem látja át, hogy ők bizony most nagyon feltartják a sort, akkor az ügyintéző szépen megkérheti a gyereket, hogy majd máskor mutassa be a produkcióját mert sokan várnak még.

Az én gyerekem magát sztárolja, amit én jajj de utálok, de ez van. Viszont a közvetlenségéért cserébe szokott KÖSZÖNNI, amivel szinte mindig eléri, hogy váltsanak vele pár szót.

Én megértem, hogy mindenki siet és manapság sokakat idegesítenek a gyerekek. De egy neveletlen tör zúz gyereket ne hasonlítsunk össze egy olyannal, aki (valaki írta) eljátsza, hogy vett egy lottószelvényt.

2020. júl. 2. 21:51
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Azt a lottószelvényes dolgot én sem értem, hogy csak ennyiért miért kell haragudni egy gyerekre? Elég lett volna átvenni és kész, leszidni tovább tart. Amit én nem szeretek, hogy a gyors éttermekben a kasszánál gondolkodtatják a gyereket, hogy mit kér. Miért nem lehet előre megbeszélni vele a rendelést, amikor amúgy is sokáig kell sorban állni? A kasszánál persze megkukul, mert kellemetlen neki a helyzet.
2020. júl. 2. 23:22
 20/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, mert én már régóta nem vagyok ilyen helyzetben. Nincs gyerekem, viszont nagyon szeretem őket, és valahogy azt tapasztaltam, hogy a felnőtekkel mindig több baj van, mint a gyerekekkel. Szerintem a gyerek rosszalkodása is mindig a szülő hibája.(Úgy értem, akiket én látok, mindig hagyják a gyereknek, mert nekik mindent szabad.) Múltkor volt előttem egy nő a hentesnél a piacon. Szombaton, a legnagyobb csúcsidőben. Kiválogatott úgy 20 kiló húst, csontoztatta,felvágatta, épp csak meg nem főzette a hentessel. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem tudja előre, hogy neki 20 kiló hús kell.(Meg lehet rendelni és előkészítik neki, mire megy.) Ha több méteres sor áll mögöttem, nekem már ahhoz nincs pofám, hogy vágja le négy szeletre a kis darab húsomat, nem 20 kilót! Kb.40 percig szórakozott. Egyszerűen nem értem, hogy nem zavarta, hogy ott állunk mögötte. Hogy nem gondol bele, hogy mi lenne, ha mindenki 40 percig vásárolna, más meg 3 órát várhatna 1 kiló csirkecombra mondjuk. Mikor végzett, nagy büszkén közölte, hogy már kész is van🙄 Na, szerintem az ilyenek gyerekei/unokái szórakoztatják a kérdezőt is, mert egyáltalán nem tisztelik a másik embert és az idejét. Aki pedig ilyen, nem fog megváltozni attól, hogy gyereke lesz, csak akkor már sokan ráfogják a gyerekre. Nem a gyerek hibája szerintem.
2020. júl. 2. 23:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!