Szombathelyi babaúszásról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Most 4,5 hós a babám, szeretném elvinni. Nem tudom pontosan hol is foglalkoznak vele, nagyuszoda vagy az oladi? A neten keresgéltem, de elérhetőséget, időpontokat a nem találtam.2010. aug. 2. 00:01
1/4 anonim válasza:
szia!hát sajna több infót énsem tudok mint te.igazából énis oda akartam vinni a babámat,de azóta is halasztom.bár ő már 6 hós.celldömölkre is gondoltam,(sárvári vagyok)de szerintem már nemlesz semmi belőle.egyedül nemakarok menni,párom meg sokat dolgozik.megpróbálok neked infót szerezni,mert párom szhelyen dolgozik,és van a munkatársa közt akinek a babáját oda hordják.további szép napot!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen előre is! :)
2010. aug. 3. 10:07
3/4 anonim válasza:
Szia!Sokkal többet nemtudtam most sem megtudni,mert párom munkatársa szabin van.Oladon van az oktatás,állítólag jó.Szerintem nézd meg azt az oldalt,ott van annak az épületnek telszáma,hátha többet is tudnak mondani.
Ha ez nemjön be így,akkor próbáld az OÁMK-Savaria Ifjúsági Centrumot.Sajna ennyit találtam énis.további szép napot!
4/4 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hogy ha odaszeretnéd vinni a babádat,akkor előbb szoktatni kell a 30fokos vízhez,és azt hiszem kell igazolás is hogy mehet babaúszásra a babád.de azért az igazolást kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!