10 hónapos kislánynak nagyon pici a 67 cm-es magasság?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 17:53
2/8 b1812567 válasza:
Igen/nem válasz helyett inkább azt mondom - hogy mások is megnyugodhassanak a gyermekük gyarapodásával kapcsolatban -, hogy nézz percentilis görbéket! Ezek megmutatják, milyen életkorban milyen értékek az átlagosak, és milyen eltérés ad aggodalomra okot. Fontos, hogy van külön csak anyatejes verzió is az első időszakra.
3/8 anonim válasza:
Szerintem kicsi. De mit tudsz csinálni? Semmit. :)
4/8 anonim válasza:
Az enyém 4 hónaposan 68 cm. Ez alapján azt mondanám, igen. De ha azt veszed, hogy felnőttként sem lesznek egyformák, miért ne lehetne eltérés?
5/8 anonim válasza:
Mindkét lányom 1 évesen volt 68 centi. 😄 Azóta is picikék, de rendben fejlődnek, okosak, ügyesek. A férjem is alacsony, én sem vagyok egy égi meszelő.
6/8 anonim válasza:
4-es, de nem a te gyerekedhez kell viszonyítani, hanem az átlaghoz. A tiéd inkább eltér az átlagtól, mint a kérdezőé.
8/8 anonim válasza:
6 ezt nekem senki sem mondta, hogy túl sok lenne, uh nem képzeltem úgy, hogy eltér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!