Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vége van. Hogy lesz ezentúl?

Vége van. Hogy lesz ezentúl?

Figyelt kérdés
Hatalmas törés lett az életemben, hogy 8 hónaposan és 1 hetesen a fiam úgy döntött, hogy köszöni szépen, nem akar tovább szopni. De miért? Neki még kb. 3-4 hónapig még szüksége lenne az anyatejre, nem? Volt tejem, szeretett szopni (bár nem volt függő, teával vagy vízzel is elvolt, ha mondjuk nem tudtam olyan helyen szoptatni). Nagyon letörtem, nem tudom, mi lesz ezután. Mivel kell pótolni azt az értékes tejet? Kell egyáltalán pótolni? Babatej??? Ha leválasztotta magát, akkor a tápszerre sincs szüksége? Van rá precedens, hogy valakinek a babája ilyen korán önszántából lemond a ciciről?
2010. aug. 1. 07:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 7 hónaposan kellett a szoptatást abbahagyni ,mert gyógyszert szedtem ... A lényeg a kisfiam tápszert kapott !
2010. aug. 1. 07:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Tápszert kell adni,hármasat adhatod.Nekem is leválasztotta magát 8 hónaposan,mert jött a kistesó....nem vagy terhes??
2010. aug. 1. 07:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Egyébként 8 hónapig szoptattál,ez több mint jó,a lényeges időszakban megkapta az anyatejet,ne aggódj.
2010. aug. 1. 08:01
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem téged szeretnélek bántani, de ide vezet ez a nagy ostoba és elvakult szoptatási kampány. Hogy úgy érzed, tragédia történt az életedben, és talán rosszabbnak is gondolod magad, mint azok a nők, akik a gyereküket még az oviban is szoptatják. Tök jó, hogy 8 hónapos koráig szopizott a kisfiad! Hányan örülnének, ha eddig lett volna tejük! Most egy darabig valóban tápszert kell kapnia, beszéld meg a védőnővel, milyet és meddig.

Most biztos jönni fog valaki okos, aki elmagyarázza, hogy egy éves kor alatt nem választják el magukat a babák, és Te csináltál valamit rosszul, de ne ved magadra. Ügyesek vagytok, hogy eddig sikerült.

2010. aug. 1. 08:36
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Utolsóval egyetértek.

DE! Ha ő választotta el magát, akkor gondolom tejed még van. Minek adnál neki tápszert, ha még le tudod fejni? Add neki üvegből nyugodtan reggel és este. Vagy csináld anyatejjel a kajáit.

2010. aug. 1. 08:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor fejtem tovább...
2010. aug. 1. 08:40
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
8.36-ossal teljesen egyetértek!!!Én 2 hónapig szoptattam,na gondolhatod..........
2010. aug. 1. 08:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. Kicsit bonyolult a helyzet ennél, ugyanis napok óta nem fogad el semmilyen reggelit és semmilyen vacsorát. A napot áteszi rendesen, de reggeli és vacsora kizárva. Nem tudom, miért. Beteg lenne? 10 kilós vasgyúró és nem akar reggelizni meg vacsorázni??? Se tápszer, se tejpép, se lefejt anyatej... Semmi... A foga is jön felül, plusz még menstruálok is. Szerintem ez okozta a "vesztünket".
2010. aug. 1. 09:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkor azért nem eszik,mert jön a foga, van amelyik szinte egész nap nem eszik.
2010. aug. 1. 09:20
 10/16 anonim ***** válasza:

Én a kezdetektől tápszert kellett, hogy adjak, úgyhogy irigyellek. Nálunk a fogzás miatt csökkent a pici étvágya, de vissza is tért. Nyugodj meg, ha éhes, enni fog. Nem lesz semmi baja. A lényeg, hogy próbálkozz a tápszerrel, de ne utáltasd meg vele. Ha nem megy, ne erőltesd.

Amúgy most már a tápszerek is nagyon jók és tudom, hogy a legértékesebb az anyatej, de nyugodtan adhatsz tápszert is, minden benne van ami a babának kell.

2010. aug. 1. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!