Császároztak spinális érzéstelenítéssel, de a szuri után szinte azonnal rosszul lettem, leesett a vérnyomásom. Akkor ezentúl nem kaphatok már ilyen érzéstelenítést, ha lesz valami műtétem?
Figyelt kérdés
Szuri után, hányingerem lett, persze hányni nem tudtam, mert fél napja semmit nem ettem, kiderült, hogy nagyon leesett a vérnyomásom, ráadásul a baba szívhangját is elvesztették, így rohamtempóban kikapták a babát, de közben altatni akartak, mert nem tudtk hatott-e már az érzéstelenítő kellőképpen. Szerencsére igen, így nem altattak. Babával semmi gond nem volt, valószínűleg csak véletlenül nem találták a szívhamngját. Akkor ezek szerint nekem nem válik be ez az érzéstelenítés, és ezentúl ha műtenek, vagy megint császároznak, akkor csak altatni lehet?Járt már valaki így?2008. júl. 18. 10:53
1/1 anonim válasza:
Én is spinálist kaptam,császár közben nekem is volt hányigerem,nem hánytam pedig én ettem előtte 3 órával.Vérnyomásom nem esett le,bár én remegtem nagyon mert lázas voltam amiatt kellet a császár.Szerintem kaphatsz ilyet vagy epidurálist adnak úgy halottam az jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!