Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is volt így?

Más is volt így?

Figyelt kérdés
Engem teljesen kiborít ha borul a napirend.a lányom 7 hónapos múlt és kikészülök attól ha délután nem akar aludni. Konkrétan fél tudnék robbanni és a ferjem issza meg a levét. Más is volt így? H vegyem lazabbra a dolgokat?

2020. jún. 17. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is 7hós. Ilyen nálunk is előfordul,de már én is túl tettem magam rajta,mostmár én sem vagyok ideges,pedig néha szétment már az agyam,hogy álmos,nyűgös,semmi nem jó,de mégsem tudom elaltatni. És mindig változott nála az is hogy hogy tud elaludni. Egy ideig csak babakocsiban,én is toltam hóba fagyba hulla fáradtan.😆 Utána az se,sírt ott is,jött a cicin elalvás,akkor meg ott kellett mellette feküdni végig. Most hordozó kendőben alszik jókat,hát ez is király mert 10kg és menni kell vele különben felébred. Én is próbálkozom össze vissza,de már ideges nem vagyok. Ez az időszak is el fog múlni,fogzik is,gyakran ébred éjjel is. De ez az anyaság nem igaz? 😀 Vannak nehézségek. Ez az időszak is el fog múlni. A férjed meg segítsen be erősen,mert azért vagyunk idegesebbek ilyenkor mert fáradtak vagyunk. Én is mindig mondom neki,hogy szedd össze magad,vedd át egy kicsit,mert falnak megyek. Úgy hogy én átérzem.🙈
2020. jún. 18. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Ó, a végén megsajnál a 9-es, pedig a magad fajtát nem kell. Az ilyen agresszív control freak típusok nem szoktak magukon eret vágni, egészen egyszerűen azért, mert nem hiszik el, hogy baj van a viselkedésükkel. Ez a kérdés kiírásából is látszik. Nem megoldást, hanem megerősítést vársz.

Egyébként tanács: azt kellene tudatosítani, hogy nem direkt idegel a gyerek. Normális hogy nem alszik. Ahogy az is, hogy nem jön be a megszokott módszer.

2020. jún. 18. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
A kérdező szerintem tisztában vele,hogy a babája nem direkt csinálja és azzal is,hogy lazábban kéne vennie. A kérdése arra irányult,hogy más is volt-e már ideges amiatt,hogy nem alszik a gyerek. Aki nem volt az hazudik. És az is aki még soha nem veszekedett a férjével fáradságból adódóan. Nem arra kiváncsi,hogy te itt baszogasd már bocs.
2020. jún. 18. 13:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Engem nem kell megsajnálni...es nem is érvágásra gondoltam, hanem pl egy amúgy is önhöz hiányos anyukának pont nem ilyen utálatos válasz hiányzik. Nem megerősítést vártam hanem tanácsokat és tapasztalatokat. Ezt szerencsére egy páran meg is tették ugyh nekik köszönöm.
2020. jún. 18. 13:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 13! A számból vetted ki a szavakat 😊
2020. jún. 18. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!