Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is volt így?

Más is volt így?

Figyelt kérdés
Engem teljesen kiborít ha borul a napirend.a lányom 7 hónapos múlt és kikészülök attól ha délután nem akar aludni. Konkrétan fél tudnék robbanni és a ferjem issza meg a levét. Más is volt így? H vegyem lazabbra a dolgokat?

2020. jún. 17. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szedj magnéziumot vagy halolajat!

Babáknál és kisgyerekeknél semmi sem állandó. A napirend kialakul, majd rövid időn belül átalakul. Talán az egy alvásra való átállástól kicsit jobb, de az se lesz mindig úgy.

2020. jún. 18. 07:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a magnézium segített ezeken a majd szétrobbanok a dühtől dolgon.

Amúgy kellene tudatosítani, hogy ahogy nő a gyerek, mindig változnak a dolgok vele. Még ha be is áll a napirend, lehet, hogy 2 hét múlva teljesen új napirendetek lesz

2020. jún. 18. 09:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Valahogy ezt nem tudom tudatosítani. Dühít mikor én mindent megteszek azért h pl elaludjon és ő nem...pedig látom h fáradt.a délutáni alvása mindig a kocsiban volt ezert mindig de mindig kivittem.. függetlenül attól h milyen volt az idő...volt h egy 1 órán keresztül kint fagyoskodtam a szélben a szakadó esőben (az udvaron) csak azért h o pihenhessen...titeket nem dühítene ha ennek ellenére sem aludna? Próbáltam később kivinni de mikor eljön az a bizonyos idő mikor általában kiviszem, nem lehet vele bent megmaradni annyira nyűgös :-(
2020. jún. 18. 09:26
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Szintén 7 hónapos a lányom. Eleinte engem is néha bosszantott, de úgyis magától fog elaludni, ha álmos. Meg most mindenféle hülye front jön megy. Fáraszd ki rendesen, és ne szoktasd a síri csendhez, tanuljon meg minimális zaj mellett is aludni!
2020. jún. 18. 09:43
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Nekem csak az idő segített. De az is csak úgy, hogy korán elhagyta a nappali alvást, onnantól nem voltak ezek a "nagy nehezen álomba kínlódom, utána minden erőmmel azon vagyok, hogy csak fel ne ébressze semmi és senki" körök. Engem is megbszott az ideg, és nem ért semmit a magnézium meg a citfromfű. Ő sosem aludt el magától, számomra ismeretlen az a kép, hogy leteszem az ágyba, puszi és ennyi, neki erre ordítás volt a reakciója, emellett amikortól már tudott, egyből négykézlábra állt, később meg felállt, tehát teljes és leszerelhetetlen tiltakozás, küzdés az alvás ellen. Bőven elmúlt 3, mire már nem harcolt aktívan az alvás ellen, csak mondogatta dühösen, hogy utál aludni... Azóta (5,5) is bármikor szóba kerül az alvás, azonnal megjegyzi, hogy ő utál. És tényleg... Ki is pattan a szeme, mihelyt egy picit világosabb van kora reggel (hajnalban).
2020. jún. 18. 10:10
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Na én többek között ezért is nem ragaszkodom percre pontos napirendhez. Nem halok bele ha egy órával később alszik vagy eszik.
2020. jún. 18. 10:20
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

"titeket nem dühítene ha ennek ellenére sem aludna?"

Nem, mert nem vagyok idegbeteg, hogy egy csecsemőre haragudjak. Sürgősen kapd össze magad!

Mi lesz, ha majd belép abba akorba amikor szándékosan bosszant? Kinyírod?

Nem vagyok mint mintaanya, ki tudnak borítani a gyerekeim napi szinten.

De csecsemőre dühöngeni? Igen, szar ha nem sikerül altatni, de nem ő a hibás, hogy nem sikerül.

2020. jún. 18. 10:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat...UTOLSO neked pedig külön köszönöm...sokat segítettél h még szarabbul érezzem magam 🙂

Lehet nem értetted meg a ferjem issza meg a levét dolgot...ami azt jelenti h természetesen nem a 7 hónapos kisbabámmal dühöngök és lehet meglep de még kinyírni sem akartam soha...

2020. jún. 18. 11:57
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Mitől jobb ha a férjedet üldözöd el?

Szerinted milyen példát fogsz mutatni majd a dackorszakos gyereknek?

2020. jún. 18. 13:12
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem mondtam h jobb...epp ezért írtam ide h tud e valaki valamilyen tanácsot adni esetleg h hogyan tudnám lazabbra venni...de te csak fölényeskedsz és azt mutatod be h milyen szar anya vagyok.

Tudod az jutott eszembe h nem tudod ki van a másik oldalon. H milyen ember és milyen anyuka. Ilyen utálatos hozzászólással lehet valakiben olyan törést okozol ami durva is lehet! De légy továbbra is ilyen tökéletesen undok 😉

2020. jún. 18. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!