Más is volt így?
Szedj magnéziumot vagy halolajat!
Babáknál és kisgyerekeknél semmi sem állandó. A napirend kialakul, majd rövid időn belül átalakul. Talán az egy alvásra való átállástól kicsit jobb, de az se lesz mindig úgy.
Nekem a magnézium segített ezeken a majd szétrobbanok a dühtől dolgon.
Amúgy kellene tudatosítani, hogy ahogy nő a gyerek, mindig változnak a dolgok vele. Még ha be is áll a napirend, lehet, hogy 2 hét múlva teljesen új napirendetek lesz
"titeket nem dühítene ha ennek ellenére sem aludna?"
Nem, mert nem vagyok idegbeteg, hogy egy csecsemőre haragudjak. Sürgősen kapd össze magad!
Mi lesz, ha majd belép abba akorba amikor szándékosan bosszant? Kinyírod?
Nem vagyok mint mintaanya, ki tudnak borítani a gyerekeim napi szinten.
De csecsemőre dühöngeni? Igen, szar ha nem sikerül altatni, de nem ő a hibás, hogy nem sikerül.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat...UTOLSO neked pedig külön köszönöm...sokat segítettél h még szarabbul érezzem magam 🙂
Lehet nem értetted meg a ferjem issza meg a levét dolgot...ami azt jelenti h természetesen nem a 7 hónapos kisbabámmal dühöngök és lehet meglep de még kinyírni sem akartam soha...
Mitől jobb ha a férjedet üldözöd el?
Szerinted milyen példát fogsz mutatni majd a dackorszakos gyereknek?
Nem mondtam h jobb...epp ezért írtam ide h tud e valaki valamilyen tanácsot adni esetleg h hogyan tudnám lazabbra venni...de te csak fölényeskedsz és azt mutatod be h milyen szar anya vagyok.
Tudod az jutott eszembe h nem tudod ki van a másik oldalon. H milyen ember és milyen anyuka. Ilyen utálatos hozzászólással lehet valakiben olyan törést okozol ami durva is lehet! De légy továbbra is ilyen tökéletesen undok 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!