Linett26 kérdése:
Éjjel vigasztalhatatlan sírás?
Figyelt kérdés
1 hete már minden éjjel minimum 2x ébred úgy éjszaka, hogy kb 40 peecig vagy tovább üvölt és nem lehet megnyugtatni. Nem kéri se a vizet, se azz, hogy nyugtassam, ellök magától feszül, dobálja magát. Segítsetek, mi ez?! Van rajta kívül még 2 gyermekem de ilyet sosem tapasztaltam. Ők sem tudnak éjjel pihenni, annyira sír. 16 hónapos.2020. jún. 16. 12:47
1/10 anonim válasza:
Nem jön a foga? Nekem akkor volt ez a kicsinél amikor jött a foga. Érdekes módon nálunk is az éjszaka volt a rosszabb. Lehet érdemes lenne valamilyen fogínygélt keresni ha fogzik.
3/10 anonim válasza:
Én is a fogzásra tippelek! Ilyenkörül jönnek az őrlőfogak brutál tud fájni nekik :/
4/10 anonim válasza:
Használjatok a gyerekeidnek füldugót, a patikában lehet kapni
5/10 anonim válasza:
mennyi idős a gyerkőc?
Az én kislányom 3 elmúlt, és 4 héten keresztül u.ezt csinálta. Aztán egyik éjről a másikra abbamaradt....
6/10 A kérdező kommentje:
16 honapos. Ringatás volt az alap, de szinte kinyomja magát a kezemből. Lehetséges, hogy a foga végett bár már csak 2 és kint van mind.
2020. jún. 16. 13:38
7/10 anonim válasza:
Szerintem is fog. Én ilyet csak akkor tapasztalok a fiamnál ha fog jön,de ugyanez van. Mondjuk az enyém még csak 7hónapos és 3foga van.
8/10 anonim válasza:
Első vagyok. Lehet érdemes lenne kivinni a friss levegőre. Nekem az általában beválik. Meglepődik és a friss hideg levegő megnyugtatja.
Nem tudom hol laktok de most mindenhol elég szeszélyes az időjárás, az is okozhatja. Az én egy évesem amióta ilyen az időjárás szintén nagyon rosszul alszik.
9/10 anonim válasza:
Hagyjátok ott, majd abbahagyja.
10/10 anonim válasza:
Nálunk minden nagyobb fejlődési ugrásnál ez ment 3 hétig.
De lehet a foga is, ahogy már írták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!