Mennyi idos kortol lehet/erdemes/szokas sima polot adni a gyerekre body helyett?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 10:57
21/26 anonim válasza:
Body-bol egyébként van 104-es, a h and m-ben és a brendonban veszem, magas a lányom, 15 kg, 3 éves, jó rá a body. 110-es valóban nincs, de remélem most már elkezdi a bilizést.
22/26 anonim válasza:
Még mindig nem értem a body és a szobatisztaság közti összefüggést. :/
Bugyipelenka volt a lányomon, felül egy póló, a pelenkán nadrág, sosem csúszott le róla. Másfél évesen volt rajta utoljára body, azóta csak póló, télen pulcsi. Mindig hosszabb fazonokat választottam, ha kellett, beletűrtem a nadrágba, és így nem volt kint a dereka, nyáron meg szellősen hagytam.
23/26 anonim válasza:
Mit nem lehet azon érteni, hogy maximum szobatisztasagig praktikus a body?
Senki se kötelez, hogy azt használd, ha neked szobatisztasag előtt se szimpi.
Én ha nem lenne kellemetlen neki, az 5 éves nagylányomra is bodyt adnék.
24/26 anonim válasza:
Az 1 évesemnek nyárra most szinte csak azt vettem neki, szerintem sokkal kényelmesebb, szellosebb neki
25/26 anonim válasza:
11 hónaposomra pólót adok már leggingsel amikor ilyen 25 fokok vannak mint ma. Pelenkája nem látszik ki. Polója néha felcsúszik mikor felemelem, de szerintem ez nem tragédia. Viszont szellősebb, kényelmesebb mint a body ilyen melegben.
26/26 anonim válasza:
Amikor már többet volt függőlegesben, mint vízszintesben, tehát olyan 7 hónaposan. Gravitáció. A póló a nyakába csúszkál, ha fetreng, ha ül, akkor meg nem. Amikor hűvös volt, aláöltözet volt csak a body ekkor már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!