20-on éves nem régen szült anyukák, hogy telnek a mindennapjaitok?
Figyelt kérdés
Budapestiekkel babatalit is szervezhetnénk!2010. júl. 29. 22:46
21/40 A kérdező kommentje:
Nem a legközelebb, de nincs messze! :) Reméljük majd holnap ránk akadnak! :)
Jó éjszakát! :)
2010. júl. 29. 23:19
22/40 anonim válasza:
ó,de kár!hü olvasónk?ez édes...:-))
23/40 anonim válasza:
jó éjt!akkor majd holnap....
szerintem majd privibe írok neked!az azért úgy jobb
24/40 A kérdező kommentje:
Minden szépet és jót nektek! Jaj Újpesti honfitársam,nem tudom a neved, ha gondolod csatlakozz hozzánk az anyatanyán (fórumos, csevegős hely) Van egy olyan csapat hogy Anyucik Újpestről, ha jelentkezni kell, ha most regisztrálsz beengedlek, de akár holnap is, most alakul az Újpesti csapatunk! :)
2010. júl. 29. 23:21
25/40 anonim válasza:
Sziasztok én 25 leszek októberben és julius 24.én volt egyéves a pici fiam! Én is Ujpesti vagyok, óceán-árok utca...csatlakozhatok, persze lehet,h már túl öreg vagyok?? :))))) Ma biztos,mert 5kor keltett minket a fiunk..:))
26/40 anonim válasza:
Nem Te kerestél tegnap fiatal budapesti anyukákat? Beszélgetni? Nem találom a tegnap esti kérdést, pedig válaszoltam is. :(
Mindegy, ha nem Te voltál, akkor Neked is válaszolok:
24 vagyok, II. kerület. Sajna nem túl közel hozzátok... :(
27/40 anonim válasza:
ma 7órási válaszoló!akkor te ezek szerint Kápi vagy,ugye?
28/40 anonim válasza:
nem enged belépni az anyatanya pedig már regisztrálva vagyok:-(
29/40 anonim válasza:
regisztrálni se enged,mert gondoltam,h újra regizek
30/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Néha szarakodik az anyatanya! Aki nem tud belépni írjon, és megnézem mi lehet! :)
2010. júl. 30. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!