Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen 3 gyerekkel?

Kinek milyen 3 gyerekkel?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerekem az első házasságomból.3 éve vagyunk együtt az új párommal és vállaltunk egy közös babát.kinek milyen tapasztalata van ilyen körülmények között.külömbséget tesz a párotok?vagy ugyan úgy szereti mind a 3at? sokszor úgy érzem hogy nem őtet kellett volna választanom.
2020. ápr. 15. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Őtet

Hát ha így érzel akkor vetesd el vagy add örökbe, a pároddal meg szakíts.

2020. ápr. 15. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Ha szr a kapcsolatod, minek vállalsz gyereket?

"őtet" csak nem Hajdú-Bihar megye?

2020. ápr. 15. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
#2: nem, Hajdú-Biharban sem hallottam még senkitől, pedig 23 éve itt élek
2020. ápr. 15. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meg ott születtem... És bizony használják, mondjuk nem Debrecenben, hanem Nyíregyháza felé.
2020. ápr. 15. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Nyiregyhaza az Szabolcs, nem Hajdu-Bihar.

En meg csak varom a kozos gyermekunket 5ev egyutteles utan, de a ket nagyobbat nagyon megszerette, felelossegteljesen neveli oket, szerintem semmi baj nem lesz itt a kistesoval sem.

2020. ápr. 16. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pff... Nem gondoltam, hogy körbe kell magyaráznom, de tessék. Debrecentől elindulsz Nyíregyháza felé(igen Szabolcs megyébe), arrafelé még azért még van pár város, falu, ami Hajdú-Biharban van.

De kössünk már bele mindenbe!

2020. ápr. 16. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem mi.ndenféle rossz szándék nélkül, ha így érzel, akkor miért vállaltál tőle 3.babát?
2020. ápr. 17. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!