1 éves a kisfiam és szeretnének a 2. Babát. Kis
korkülönbséget szeretnénk. Akik ugyan így vannak le
írnátok, hogy milyen az élet 2 pici gyerekkel? Hogy
telnek a napok? Mik a nehézségek?
Főleg a szoptatásra ( végigszoptattam a terhességet vele)
Amúgy a kicsi nagyon belesimul a családba.
Nehézség, hogy a nagy nem beszél.....
2020. márc. 9. 16:04
2/9 A kérdező kommentje:
És nehéz össze egyeztetni a dolgokat a gyerekekkel? Altatás stb.?
2020. márc. 9. 16:05
3/9 anonim válasza:
Igaz nekem most 3 picim van. Egy 2 hónapos lány, egy 17 hónapos fiú és egy 2,5 éves lány.
Nagyon szeretem, olyan jó látni, hogy a nagyok imádják egymást. Annyi a nehézség, hogy sok energia kell hozzá, de ha jó a napirend, akkor ők töltenek fel, ezért az energia pipa.☺️
2020. márc. 9. 17:31
4/9 A kérdező kommentje:
Hú ügyes vagy 😊
2020. márc. 9. 17:37
5/9 anonim válasza:
3 hetes a kicsi, pont 2 éves a nagy. Szerencsére egyáltalán nem féltékeny (egyelőre), teljesen jól elfogadja, hogy sokszor kell szoptatnom, pelenkáznom a testvérét, aki sokat van kézben, rajtam alszik stb. Zökkenőmentes volt az érkezés, már terhesség alatt is szerette nagyon. Betakarja, puszit ad neki, játékokat mutogat neki, hogy nézze. Nehézséget talán a déli altatásban látok, valamint, hogy a kicsinek egyelőre minimális a napirendje és nagyon nehezen tudunk emiatt a lakásból kijutni. Épp a növekedési ugrás miatt pl. ma egész nap óránként szoptattam. Meg nem jó érzés, hogy épp elkezded a nagyot pelenkázni, mikor a kicsi rázendít és hallgathatod pár percig, mire odajutsz fel tud venni őt és vele tudj foglalkozni. Vagy fordítva, ha épp a kicsivel foglalkozol és a nagy szeretne nagyon valamit. A takarítást/főzést/magaddal való foglalkozást sem egyszerű két picivel összeegyeztetni.
2020. márc. 9. 20:54
6/9 anonim válasza:
5, 4, 2 és 1 évesek a gyerekek. Sosem volt féltékenység, nem is vitatkoznak semmin. Imádják egymást. 😊 Nálunk a napirend nagyon fix, amikor csak a nagy volt, akkor is úgy alakítottuk ki, hogy stabil legyen, a kicsik pedig hipp-hopp beleépültek az életünkbe. Nem csinálnám másképp.
2020. márc. 9. 20:59
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesek vagytok csajok, nekem 1 fiam van még csak de néha vele is azt érzem hogy nehez mindent jól alakítani de sajnos ő nem jó alvó és ez a fő gond.. Éjjel is és nappal is. De már azért az is sokat javult 😊
2020. márc. 10. 07:23
8/9 anonim válasza:
1. Vagyok
Most alakul a napirend..
Próbálom összesimítani...
1 kicsivel én is úgy éreztem h teljesen le vagyok terhelve
Most nem is értem mi volt olyan bonyolult..
Mint amikor nem volt gyereked és lett
És nem érted mit is csináltál előtte.. vagy miben fáradtál el..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!