Ma jottek hozzank latogatoba baratok nekunk is es nekik is 7 honapos babajuk van. A kisfiu egyfolytaban fogdosni sikogatni akarta a kislanyom o meg elhuta magat hozza se nyult. Jatszoszonyegen is a jatekokkal volt inkabb elfoglalva mint a kisfiuval. Az anyukaja azt mondta h ez szerinte gond es az autistak kerulik igy mas gyerek tarsasagat. Kicsit meg vagyok ijedve ;((((((((
Ugyanmár, majd olyan másfél, 2 eves kor körül kezdenek el érdeklődni az együtt játszás irant
2020. febr. 15. 18:30
2/17 anonim válasza:
bölcsiben még a 2 évesek sem játszanak együtt, inkább csak egymás mellett.
nincs semmi baj a gyerkőccel... anyukával annál inkább.
2020. febr. 15. 18:32
3/17 anonim válasza:
Dehogy gond. A gyerekek egyébként sem egyformák, ebben a korban meg még úgysem játszanak együtt. Max kíváncsiságból piszkálja a másikat.
2020. febr. 15. 18:32
4/17 anonim válasza:
Vannak olyan egészséges kiscsoportos ovisok, akik szintén egyedül játszanak. És természetesen vannak, akik keresik mások társaságát.
Ha kerülné a szemkontaktust veletek is, akkor lenne gond. De nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
2020. febr. 15. 18:33
5/17 anonim válasza:
De hisz csak 7 hónapos, még a 3 éves ovisok sem nagyon játszanak egymással. Én hanyagolnám ezeket a barátokat...
2020. febr. 15. 18:33
6/17 anonim válasza:
Nem kell neked ellenség, ha ilyen barátaid vannak.
2020. febr. 15. 18:40
7/17 anonim válasza:
Szerintem se jelent ez még semmit.7 hónaposan ha az enyémre ránézett egy másik bőgött.2 múlt és most már a maga suta módján próbál játszani a többi gyerekkel.
2020. febr. 15. 18:42
8/17 anonim válasza:
Autista a fiam. Kiröhögtek volna,ha ezt mondtam volna a vizsgálatokon,hogy 7 hónaposan nem játszott mással :D
Ha másfél-2 évesen is totál záro nulla érdeklődés mások iránt,és csak a tárgyak érdeklik,akkor ha más jel is van (mutogatás hiánya,nevére nem figyelés stb) akkor el lehet vinni megnézetni,de 7 hónaposan még egyáltalán nem kell mással játszania. Marha kedves a másik anyuka amúgy....
2020. febr. 15. 18:43
9/17 anonim válasza:
Nincs semmi baj a kislányoddal. Az unokaöcsém lassan három éves lesz, és a korabeli gyerekekkel nagyon nem szeret játszani, és nem is keresi a társaságukat. Viszont a két-három évvel idősebb gyerekekkel már simán elvan, és örül, ha találkozik valakivel, tart szemkontaktust, szóval nem autista, teljesen egészséges ő is. Ne aggódj, a kislányod viselkedése ilyen korban még teljesen normális.
2020. febr. 15. 18:51
10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen nagyon megnyugtattatok
Enis igy gondoltam de ugy ramijesztett az anyuka...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!