Aggodalomra ad okot, ha 4 éves, kiscsoportos ovis fiú inkább egyedül játszik az oviban, és ritkábban a többi gyerekkel?
Nem. Anyukám óvónő, azért egyet s mást már megtanultam tőle. Pl azt, hogy kiscsoportban egymás MELLETT játszás van. Mindenki egyedül játszik, csak közel ülnek egymáshoz.
Az együtt játszás majd valamikor középső és nagycsoport körül jön el.
Köszönöm!
A sztorihoz hozzátartozik,hogy az elmúlt másfél hónapban sok mindenen ment át. Elveszítette a nagymamáját, kistesó született és ovis lett. Előtte volt bölcsis,azt imádta, ott semmi gond nem volt sosem.
A furcsa az,hogy két óvónő is mást mond. Az egyik szerint normális,hogy még nem nagyon játszik a többiekkel (hozzáteszem a bölcsiből ide mindössze 3-an mentek), a másik viszont úgy fogadott egyik délután,hogy számára aggodalomra ad okot,hogy a fiamat nehéz bevonni a közös játékokba.
Alapvetően egy pörgős, vidám, nyitott gyerek, számára ismerős gyerekekkel itthon környezetben nagyon jót játszik. Igaz, velük sem mindig együtt, van,hogy egymás mellett.
Csak most lelkileg elég gatyán vagyok én is, és eléggé belémraktam az ideget az óvónő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!