Mikor voltatok először nyaralni a gyerekkel együtt?
Idén megyünk először mi is. Erre én is kíváncsi vagyok 2 éves lesz akkor, Barcelonába megyünk.
Esetleg aki volt ott,vélemény merre érdemes menni,látnivalók gyerkőccel
2 éves volt mikor Horvátországba mentünk autóval.
Éjjel utaztunk. Szinte végig aludt.
Ott nagyon jól érezte magát!
Jobban viselkedett mint itthon. Voltunl vele étteremben, cukrászdában is. Ott is türelmesen megvárta még kiszolgálnak 😊 Nagyon jól sikerült nyaralás lett. Pedig nagyon féltem h hozza majd a formáját (nála akkor már tombolt a dackorszak)
6 honapos koraban, akkor repultunk, majd 9 honapos volt a kovetkezonel. Akkor autoval mentunk, de jo messzire.
Semmi baja nem volt. Tartottuk kb a napirendet es jol ment minden.
9 hónaposan, végig aludta a repülőutat, igaz esti felszállás volt pont egybe esett az alvási idejével. Vétlen egy hellyel hátrébb ültem, a gyerek már aludt, becuccoltam az ülés alá, erre jött a hölgy akinek a helyére ültem. Nem segített senki amíg átcuccoltam a gyerekkel, a hölgy végig nézte a szenvedésem. Igazából annyi lehetett volna a hölgyben, hogy legyint kit érdekel, hogy a 35-ös sorban kell ülnie a 36 helyett.
Aki mellett végül ültem egy fiatal srác volt, nem zavarta, hogy a gyerek néha a megrugta, vagy ha szoptattam és úgy lekönyököltem, sőt segített mikor a gyereket öltöztettem fel a meleg ruhába, vagy mikor már beálltunk a helyunkre és pakolászni lehetett.
Összességében nem volt nehéz, de újra nem csinálnám végig segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!